Φωτογραφία από το υπνοδωμάτιο της Μαίρης Συνατσάκη και του Ίαν Στρατή - Η αλλαγή που έκαναν μήνες μετά τη γέννηση της κόρης τους

«Είναι αυτά τα μικρά πραγματάκια της γονεϊκότητας για τα οποία δεν σε προετοιμάζει κανείς»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Φωτογραφία από το υπνοδωμάτιο της Μαίρης Συνατσάκη και του Ίαν Στρατή - Η αλλαγή που έκαναν μήνες μετά τη γέννηση της κόρης τους

Η Μαίρη Συνατσάκη από τότε που ήρθε στον κόσμο η κορούλα της, καρπός του έρωτα της με τον Ίαν Στρατή, είδε την ζωή της να αλλάξει 180 μοίρες. Πολλές φορές έχει μοιραστεί στα social media τις σκέψεις της, τις απορίες της και τα προβλήματα της μητρότητας.

Χθες 16/8 λοιπόν, η επιχειρηματίας αποκάλυψε πως έφτασε η ώρα και έβγαλαν από το υπνοδωμάτιο τους το λίκνο της μικρής για να ξεκινήσει να κοιμάται στο παιδικό της δωμάτιο - δείτε πόσο εντυπωσιακό είναι μέσα στο ροζ.

Η φωτογραφία της Μαίρης Συνατσάκη από το υπνοδωμάτιο και η αποκάλυψη

«Εν τω μεταξύ σήμερα βγάλαμε το λίκνο από το πλάι μου. Η μικρή κοιμάται στο δωμάτιο της περίπου 20 μέρες τώρα και περιμέναμε να δούμε πώς θα εξελιχθεί αυτή η προσπάθεια πριν μετακινήσουμε το λίκνο. Τώρα το δωμάτιο είναι όπως πριν. Πριν μείνω έγκυος. Δεν έχω καμία ανάμνηση του πριν.

Μου φαίνεται περίεργο, άδειο και κενό το πλάι μου χωρίς το λίκνο της. Και ξέρω πως ήδη αύριο θα αρχίσω να συνηθίζω αλλά να… Είναι αυτά τα μικρά πραγματάκια της γονεϊκότητας για τα οποία δεν σε προετοιμάζει κανείς ότι θα τσούξουν κάπως. Επειδή τα ξεχνάς γρήγορα και προχωράς και έτσι είναι. Αλλά σήμερα το βράδυ… Σήμερα το βράδυ θα μου λείπει», έγραψε χαρακτηριστικά στην ανάρτηση της στο Instagram η Μαίρη Συνατσάκη.

Μαίρη Συνατσάκη σπίτι

Φωτογραφίες από το σπίτι

Είναι ένας χώρος μεγάλος, ο οποίος περιλαμβάνει σαλόνι, κουζίνα, τουαλέτα, κρεβατοκάμαρα για το ζευγάρι, υπνοδωμάτιο για τη μπέμπα, γραφείο, μεγάλα μπαλκόνια και δωμάτιο βεστιάριο για την επιχειρηματία και δημοσιογράφο.

Από το δωμάτιο βεστιάριο, μάλιστα, η ίδια συνηθίζει να τραβά τις περισσότερες φωτογραφίες και βίντεό της πλέον για τα social media της. Οι τεράστιες ντουλάπες που έχει εκεί, σχεδόν από το ταβάνι μέχρι το πάτωμα, είναι γεμάτες με τα παπούτσια της δικής της συλλογής, ενώ υπάρχουν παντού κρεμάστρες και κουτιά για τα ρούχα, τις τσάντες και τα αξεσουάρ της.

Εκεί υπάρχει και ένας ολόσωμος καθρέφτης με φως γύρω γύρω για να δείχνει τα outfit της, αλλά και ένα μεγάλο σκαμπό για να μπορεί να στέκεται για να φοράει τα παπούτσια της και να δοκιμάζει τα σύνολά της.

Σε παλαιότερο βίντεο στο κανάλι της στο youtube είχε κάνει ολόκληρο tour στο σπίτι, δείχνοντας όλους τους χώρους, όπως είχαν διαμορφωθεί τότε.

Το υπόλοιπο σπίτι τους είναι αρκετά ιδιαίτερο, καθώς το χρώμα που επικρατεί είναι το λευκό ενώ τα έπιπλα είναι μοντέρνα και λειτουργικά.