Όλα τα βλέμματα έπεσαν πάνω στην Υβόννη Μπόσνιακ και στην Ελένη - Μαμά και κόρη έκαναν χαμό με τα παιχνίδια τους στα σοκάκια της Μυκόνου

Της κοιτούσε και "έλιωνε" ο Αντώνης Ρέμος

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Όλα τα βλέμματα έπεσαν πάνω στην Υβόννη Μπόσνιακ και στην Ελένη - Μαμά και κόρη έκαναν χαμό με τα παιχνίδια τους στα σοκάκια της Μυκόνου

Συνεχίζουν να παραθερίζουν στην Μύκονο ο Αντώνης Ρέμος με την Υβόννη Μπόσνιακ και η κάμερα του Mykonos Live TV τους εντόπισε σε βόλτα τους στην πλατεία της Άνω Μεράς μαζί με την μοναχοκόρη τους.

Ο τραγουδιστής και η όμορφη σύζυγός του φαίνεται ότι απολαμβάνουν κάθε στιγμή των καλοκαιρινών διακοπών τους με την οκτάχρονη Ελένη που είναι και η μεγαλύτερη αδυναμία τους και κύρια προτεραιότητα τους.

Μάλιστα, όπως θα δείτε στο βίντεο του Πέτρου Νάζου, η Υβόννη είχε διάθεση για παιχνίδια με την κόρη της αφού την “φόρτωσε” στην πλάτη της αποδεικνύοντας ότι είναι ακομπλεξάριστη μαμά και δεν της χαλάει κανένα χατίρι.

Το πρώην μοντέλο είναι από τις πιο εντυπωσιακές μαμάδες της ελληνικής showbiz, γεγονός που έχει αποδείξει και η πρόσφατη εμφάνιση της στην παραλία με την κοιλιά της τέρμα επίπεδα και καλλίγραμμα πόδια - δείτε εδώ βίντεο.

Η βόλτα Μποσνιακ - Ρέμο με την κόρη τους στην Μύκονο

13 χρόνια μαζί

13 χρόνια πέρασαν από τις 27 Ιουλίου που πρωτοσυναντήθηκαν στο «νησί των Ιπποτών» και μέχρι σήμερα ο έρωτας του Αντώνη Ρέμου και της Υβόννης Μπόσνιακ παραμένει αναλλοίωτος... Ήταν καλοκαίρι του 2010 όταν οι ματιές τους διασταυρώθηκαν και έκτοτε δεν χώρισαν ποτέ. Με αφιερώσεις και πολλά «σε αγαπώ» που λένε ο ένας στον άλλον το ζευγάρι γιόρτασε την γνωριμία του και ευχήθηκε «για πάντα μαζί» ακόμα μια χρονιά με ένα τρυφερό φιλί...

Το μοντέλο - επιχειρηματίας και ο τραγουδιστής που αυτό το καλοκαίρι για ακόμα μια φορά περνάνε τις διακοπές τους στην Μύκονο με την κόρη τους Ελένη δικαιωματικά θα έπαιρναν το βραβείο (εάν υπήρχε), του πιο ερωτευμένου ζευγαριού μιας και όπως φαίνεται ο έρωτάς τους παραμένει το ίδιο δυνατός μέσα στον χρόνο και νιώθουν σα να έχει σταματήσει ο χρόνος σε εκείνη την πρώτη μέρα...Με αγκαλιές και φιλιά στο στόμα, τις περισσότερες φορές δημόσια, εκδηλώνουν την αγάπη τους, που έγινε γνωστή σχεδόν από τις πρώτες μέρες της γνωριμίας τους, ενώ στις 15 Σεπτεμβρίου 2018 ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου.

Η Υβόννη είναι η πηγή έμπνευσης του καλλιτέχνη και το λιμάνι του, ενώ εκείνη υποστηρίζει ότι ο έρωτας αυτός είναι “ανεπανάληπτος και απίθανος” για τον Αντώνη της. Την οικογενειακή τους ευτυχία συμπλήρωσε το 2015 του Αγίου Βαλεντίνου μάλιστα (σημαδιακό!) η Ελενίτσα τους, το καμάρι και των δυο και η μεγάλη τους αδυναμία. «Τον αγάπησα από την πρώτη στιγμή σαν άνθρωπο και μετά τον ερωτεύθηκα», έχει πει η Υβόννη για τον άντρα της ζωής της ενώ εκείνος έχει πει: «Όπως με καμαρώνει εκείνη έτσι την καμαρώνω και εγώ, ο θαυμασμός του συντρόφου σου είναι ένα πολύ σημαντικό στοιχείο για να κρατηθεί όρθιο το οικοδόμημα που λέγεται οικογένεια».

Αντώνης Ρέμος Υβόννη Μπόσνιακ