Κρατήσεις σε κιριλέ εστιατόρια και βόλτες στο ηλιοβασίλεμα: Χωρίς τέλος οι διακοπές Τατιάνας Στεφανίδου και Νίκου Ευαγγελάτου

Νέα στιγμιότυπα από τις εξορμήσεις του ζευγαριού

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Κρατήσεις σε κιριλέ εστιατόρια και βόλτες στο ηλιοβασίλεμα: Χωρίς τέλος οι διακοπές Τατιάνας Στεφανίδου και Νίκου Ευαγγελάτου

Οι διακοπές της Τατιάνας Στεφανίδου με τον Νίκο Ευαγγελάτο δεν έχουν τέλος! Το ζευγάρι λίγο πριν επιστρέψει στις επάλξεις, απόλαυσε τις τελευταίες ελεύθερες ημέρες του στην Κέρκυρα και σε άλλα νησιά της Ελλάδας. Με το σκάφος τους, επισκέφθηκαν αγαπημένους προορισμούς και θαύμασαν τις ομορφιές τους. Από τις τελευταίες εξορμήσεις τους ήταν η Κέρκυρα!

Το ζευγάρι αγαπάει ιδιαιτέρως τα νησιά του Ιουνίου και κάθε χρόνο ταξιδέψουν είτε στην Κέρκυρα, είτε στην Κεφαλονιά που είναι τόπος καταγωγής του δημοσιογράφου και όχι μόνο.

Η Τατιάνα Στεφανίδου όλη την περίοδο των διακοπών τους, δημοσίευε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram διάφορες φωτογραφίες από την καθημερινότητα τους, με αυτές που πόζαρε με μαγιό να τραβούν τα περισσότερα likes αφού στα 53 της είναι κορμάρα!

Η νέα ανάρτηση της Στεφανίδου από τις διακοπές με τον Ευαγγελάτο

Στη νέα ανάρτηση της, μας έδειξε μια από τις πολλές βόλτες που έκανε με τον σύζυγό της στην Κέρκυρα, όπου δείπνησαν σε κιριλέ εστιατόριο και περπάτησαν σε πολυσύχναστους δρόμους.

Οι διακοπές στην Κεφαλονιά με τον γιο του από τον πρώτο γάμο

Στον προτελευταίο προορισμό γιόρτασαν, μάλιστα, τα 27α γενέθλια του γιου του Νίκου Ευαγγελάτου, Λάμπη, ο οποίος προέρχεται από τον πρώτο γάμο του παρουσιαστή με την Ζέτα Θεοδωρακοπούλου. Η Τατιάνα Στεφανίδου δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ένα βίντεο από την έκπληξη που του ετοίμασαν με την τούρτα και τις μαγικές τους στιγμές στο νησί.

«Στην #Κεφαλλονιά, στην πατρίδα του άνδρα μου, με τις απίστευτου κάλλους παραλίες, όπου το αγόρι μας @labisevagelatos έκλεισε τα 27!», σημείωσε χαρακτηριστικά στο προφίλ της.

Δείτε επίσης: Το νυφικό της ήταν μίνι με μακρύ πέπλο - Σπάνιες φωτογραφίες από το γάμο της Τατιάνας Στεφανίδου με τον Ευαγγελάτο