Μαζί με την Καραλέξη και τα τέσσερα παιδιά του - Φωτογραφίες από τις διακοπές του Γιώργου Λιανού στον Αχέροντα

Όλη η οικογένεια μαζί!

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Πηγή: Instagram
Πηγή: Instagram

Ο Γιώργος Λιανός, μετά τις φαντασμαγορικές του διακοπές με την Κωνσταντίνα Καραλέξη στην Ίμπιζα (δείτε εδώ φωτογραφίες), βρέθηκε στις πηγές του ποταμού Αχέροντα, μαζί με ολόκληρη την οικογένειά του, αφού στο πλευρό του είχε τα τρία παιδιά που απέκτησε από τον γάμο του με την Ανθή Ανδροτσάκη, αλλά και την σύζυγό του με την μικρή τους κόρη.

Ο παρουσιαστής ξεκουράζεται και απολαμβάνει το ελληνικό καλοκαίρι μετά το Survivor All Star περνώντας χρόνο με τα αγαπημένα του πρόσωπα, χαρίζοντάς τους στιγμές που θα θυμούνται και θα εξιστορούν στο υπόλοιπο της ζωής τους (δείτε εδώ τη στιγμή που προσκύνησε με την κόρη του στην Παναγία Τσαμπίκα της Ρόδου). Δημοσίευσε, μάλιστα, μερικά στιγμιότυπα από την εκδρομή τους στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Η εξόρμηση του Γιώργου Λιανού με τα τέσσερα παιδιά του και την Καραλέξη στον Αχέροντα

Φωτογραφίες από το ξενοδοχείο που βρισκόταν η βίλα του στον Άγιο Δομίνικο

Ο Γιώργος Λιανός παίρνει θέση στη γραμμή εκκίνησης και το YOU σας παρουσιάζει το μέρος που φιλοξενεί εκείνον, μαζί με την οικογένειά του, καθώς και την καθημερινότητά του πίσω από τις κάμερες στην Καραϊβική.

Οι ρυθμοί είναι διαφορετικοί εκεί και δεν αναφερόμαστε μόνο στο αναπόφευκτο jet lag με τις έξι ώρες διαφοράς. Ο Άγιος Δομίνικος έχει τους δικούς του... ρυθμούς, όπως λέει ο παρουσιαστής, με τελείως διαφορετική νοοτροπία από τη δική μας και χωρίς πολύ άγχος. Δεν είναι λίγες οι μέρες που και ο ίδιος «παρασύρεται» σε αυτούς και απολαμβάνει το φυσικό τοπίο μαζί με τον καφέ του, φορτίζοντας έτσι τις μπαταρίες του μετά από μία δύσκολη μέρα.

Από τον Γιώργο Κακογιάννη για το περιοδικό YOU

Φυσικά τα γυρίσματα ορίζουν ένα μεγάλο μέρος της καθημερινότητας, ενώ τις ημέρες του συμβουλίου και των αποχωρήσεων αγγίζουν (και ξεπερνούν ενίοτε) τα δωδεκάωρα. Αλλά η «αποζημίωσή» του βρίσκεται στις κλειστές πόρτες του La Estancia Golf Resort, που τον φιλοξενεί, με τη σύντροφό του Κωνσταντίνα Καραλέξη και την κόρη τους Βαλέρια-Ασημούλα να τον περιμένουν.

Λιανός κόρη

=Survivor All Star Λιανός

Survivor All Star Λιανός ξενοδοχείο

Survivor All Star Λιανός που μένει

Survivor All Star Λιανός Άγιος Δομίνικος

Survivor All Star Λιανός ΣΚΑΙ