Ξανθιά με γαλάζια μάτια και σαρκώδη χείλη - Αυτή είναι η αδερφή της Γαίας Μερκούρη, Ηλέκτρα

Βίντεο από τις οικογενειακές τους διακοπές με την μητέρα τους, Δωροθέα

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Ξανθιά με γαλάζια μάτια και σαρκώδη χείλη - Αυτή είναι η αδερφή της Γαίας Μερκούρη, Ηλέκτρα

Η Δωροθέα Μερκούρη, παρά τις δικές τις επαγγελματικές υποχρεώσεις, αλλά και των παιδιών της, αποφάσισε να ξεσκάσει μαζί τους και να απολαύσει το καλοκαίρι στα ελληνικά νησιά, δημιουργώντας όμορφες αναμνήσεις. Την Γαία Μερκούρη την γνωρίζουμε πολύ καλά, για διάφορους λόγους (δείτε εδώ την ερωτική της απόδραση με τον Άγγελο Λάτσιο), ωστόσο είναι από τις λίγες φορές που βλέπουμε και την αδερφή της, Ηλέκτρα.

Η μητέρα τους τις απαθανάτισε στις βόλτες που έκαναν και στα μαγαζιά που σταμάτησαν για να φάνε και δημοσίευσε τα στιγμιότυπα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Η Ηλέκτρα, λοιπόν, αν και έχει πολλά κοινά χαρακτηριστικά με την αδερφή της, διαφέρει πολύ. Έχει κατάξανθα μαλλιά, μπλε μάτια και σαρκώδη χείλη.

Αυτή είναι η αδερφή της Γαίας Μερκούρη

«Οι άγγελοί μου. Τα καλύτερα παιδιά που θα μπορούσε μια μαμά να έχει», έγραψε η περήφανη μανούλα στο προφίλ της.

Δείτε επίσης: Κρατούσε τη μικρή Μαρίνα από τα πόδια και την σήκωνε ψηλά - Η φωτογραφία του Άγγελου Λάτσιου & το σχόλιο της Γαίας Μερκούρη

Αυτός είναι ο πρώην σύζυγος της Δωροθέας και πατέρας των δύο κοριτσιών

Η Γαία Μερκούρη είναι ένα νεαρό κορίτσι, το οποίο γνωρίζουμε ως κόρη της Δωροθέας Μερκούρη, σύντροφο του Άγγελου Λάτσιου και όπως έχει αναφέρει η ίδια αναμένεται να τη μάθουμε ακόμα καλύτερα μέσα από τα επαγγελματικά σχέδια και όνειρα, που έχει για τον κινηματογράφο.

Το κορίτσι συχνά κάνει ταξίδια με τον καλό της, πρόσφατα ωστόσο την είδαμε να ταξιδεύει στο Άμστερνταμ και πιο συγκεκριμένα στον τόπο, που καταγωγής το πατέρα της, Ward Stegerhoek.

Μέσα από ένα βίντεο, που δημοσίευσε η ίδια στο Τik Tok έδειξε στους φίλους της τον μπαμπά της, ο οποίος είναι κομμωτής στο επάγγελμα και μάλιστα έχει πολύ νεανικό και κουλ ντύσιμο, σαν και αυτό της κόρης του (δείτε εδώ όλη την αλήθεια για τη σχέση της Δωροθέας με τη Μενεγάκη).