Πολύ δύσκολες ώρες για την Σοφία Βογιατζάκη - «7 ώρες εγκλωβισμένη»

Τεράστια ταλαιπωρία στην Εθνική Οδό

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Η φωτιά σε βυτιοφόρο που μετέφερε υγραέριο, στη νέα Εθνική Αθηνών - Κορίνθου, προκάλεσε κυκλοφοριακά προβλήματα και στα δύο ρεύματα, με αποτέλεσμα την ταλαιπωρία των οδηγών που έμειναν εγκλωβισμένοι μέχρι και 8 ώρες. Ο κόσμος εξοργίστηκε από την κατάσταση.

Αυτοκίνητα που μπορεί να μην είχαν ούτε ερκοντίσιον, έμειναν κάτω από τον καυτό ήλιο. Πολλά από αυτά μάλιστα, είχαν επιβάτες ηλικιωμένους, μωρά, μικρά παιδιά και κατοικίδια χωρίς νερό και φαγητό.

«Η ταλαιπωρία, ο εκνευρισμός και η αγανάκτηση των εγκλωβισμένων οδηγών είναι απολύτως κατανοητή και σεβαστή. Θα πρέπει όμως να γίνει αντιληπτό ότι οι αρμόδιες Αρχές κλήθηκαν να διαχειριστούν ένα περίπλοκο και επικίνδυνο περιστατικό σε συνθήκες πολύ αυξημένης κυκλοφορίας από την πρώτη στιγμή, με την κρίσιμη διαδικασία απομάκρυνσης του εύφλεκτου υλικού να έχει δυναμικό χαρακτήρα και με την πραγματοποίησή της να μετατοπίζεται χρονικά αρκετές φορές κατά τη διάρκεια της μέρας από τη στιγμή που συνέβη το ατύχημα και μετά», ανέφερε μεταξύ άλλων η κοινή ανακοίνωση της ΕΛΑΣ και της Πυροσβεστικής.

Ο κόσμος ωστόσο που έμεινε εγκλωβισμένος βγήκε εκτός εαυτού με την τεράστια ταλαιπωρία που έζησε επί ώρες στην Εθνική χωρίς καν να ξέρει τι συμβαίνει και έχει μπλοκάρει. Ανάμεσα τους η σύντροφος του Θανάση Τσαλταμπάση που ξέσπασε μέσα από μια ανάρτηση.

Και η Σοφία Βογιατζάκη όμως εγκλωβίστηκε στο δρόμο για 7 ώρες!

Στο προφίλ της στο Instagram μάλιστα, δημοσίευσε και στιγμιότυπο μέσα από το αυτοκίνητο γράφοντας

«7 ώρες εγκλωβισμένη! Ελλάς το μεγαλείο σου! Χωρίς νερό, με 39 βαθμούς θερμοκρασία. Κράτος ανύπαρκτο», έγραψε η Σοφία Βογιατζάκη.

Ενώ στο βίντεο της ακούγεται να λέει «Εγκλωβισμένη στην Εθνική. Κλειστή η παλιά Εθνική. Της Ολυμπίας δεν κουνάει ούτε μπρος ούτε πίσω. Έχουμε κάνει 7 ώρες που είμαστε εδώ ακινητοποιημένοι μισό χιλιόμετρο. Με 40 βαθμούς θερμοκρασία έξω. Πήρε φωτιά ένα βυτιοφόρο με υγραέριο και περιμένουμε. Και ένας Θεός ξέρει τι θα γίνει. Αφού υπήρχε αυτό το θέμα γιατί άνοιξαν τα διόδια και επέτρεψαν σε τόσο κόσμο να περάσει για να εγκλωβιστεί; Ας μου το εξηγήσει κάποιος αυτό παρακαλώ πολύ».

Σοφία Βογιατζάκη Instagram