Ολόσωμη φωτογραφία της με ασπρόμαυρο μαγιό - Το σώμα της Ανίτα Μπραντ 4 μήνες μετά τη γέννα

Στιγμές ευτυχίας με τα 2 αγγελούδια της

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Η Αννίτα Μπραντ απολαμβάνει τις πρώτες καλοκαιρινές διακοπές μαζί με τα δυο της παιδιά. Η οικογένεια της με τον Χάρη Χριστόπουλο μεγάλωσε και δεν θα μπορούσαν να είναι πιο ευτυχισμένοι στην προσωπική τους ζωή.

Μπορεί να πέρασαν δυσκολίες στην εγκυμοσύνη της make up artist, ωστόσο, βίωσαν για δεύτερη φορά το θαύμα της γέννας, με το ζευγάρι να είναι ενωμένο σε κάθε ευκολία και δυσκολία.

Ανίτα Μπραντ και Χάρης Χριστόπουλος λοιπόν, απολαμβάνουν τις βουτιές τους στη θάλασσα και τα παιχνίδια στην άμμο αγκαλιά με τα αγόρια τους. Μάλιστα, η χαρούμενη μανούλα δημοσίευσε δυο φωτογραφίες τους στο προφίλ της στο Instagram.

Η φωτογραφία της Ανίτα Μπραντ στη θάλασσα

Σε μια από τις δυο μάλιστα, είδαμε την make up artist να ποζάρει σε μια ολόσωμη φωτογραφία με ασπρόμαυρο μαγιό, 4 μήνες μετά τη γέννηση του γιου της.

Οι πρώτες 40 μέρες που πέρασαν στο σπίτι

«Όπου ακουμπάμε, κοιμόμαστε», είπε αρχικά το μοντέλο σχετικά με την κόπωση που υπάρχει, με εκείνον να συμπληρώνει: «Το βράδυ ήταν του Αγίου Βαρθολομαίου, δηλαδή δεν έκατσα ούτε ένα δευτερόλεπτο. Είμαστε η νύχτα των ζόμπι».

Και έπειτα συμπλήρωσαν: «Υπάρχει μια υγιής μικρή ζήλεια από τον Χρηστάκο, αλλά είναι μέχρι στο σημείο που ότι κάνουμε με το μωρό θέλει να παίρνει μέρος κι εκείνος. Δίνουμε προσοχή με τον Χάρη στο να μην παραμελήσουμε τον Χρήστο. Στο ένα χέρι έχουμε αγκαλιά τον Χρήστο και στο άλλο το μωρό».

Διαβάστε επίσης: Ο πρωτότοκος γιος είχε στην αγκαλιά του το βρέφος - Η συγκλονιστική φωτογραφία με τα παιδιά της Μπραντ & του Χριστόπουλου

«Πριν γεννηθούν τα παιδιά έκανα κάποια extreme πράγματα. Τώρα, έχω να πετάξω πολύ καιρό. Όταν γίνεις γονιός, το ξέρουν όλοι, ζεις μέσα από τη ζωή των παιδιών σου. Πρώτα είναι αυτά, εσύ περνάς σε δεύτερο πλάνο, πίσω από τις κουρτίνες», δήλωσε ο Χάρης Χριστόπουλος.

Ενώ στη συνέχεια, επισήμαναν μαζί: «Μας έχει λείψει να περνάμε χρόνο οι δυο μας και να κάνουμε συζητήσεις για ώρες... τα ταξίδια, που δεν υπήρχε πρόγραμμα».

«Δεν με νοιάζει που πήρα κιλά με την εγκυμοσύνη. Δεν με νοιάζει η εικόνα μου. Αυτό που με νοιάζει είναι ότι δεν μου κάνουν τα ρούχα μου. Ο Χάρης μου λέει κάθε μέρα ότι είμαι πολύ όμορφη και δεν τον νοιάζει καθόλου», δήλωσε μάλιστα η Ανίτα Μπραντ, με τον φωτογράφο να συμπληρώνει: «Η Αννίτα είναι μια γυναίκα πια με ουσία και αγαπώ ακόμη περισσότερο όλες τις αλλαγές στο σώμα της γιατί έχουν φέρει αυτούς τους καρπούς».

«Παλιά ζήλευα όποια γυναίκα ήταν πολύ θερμή με τον Χάρη, χωρίς να δίνει δικαίωμα εκείνος», εξήγησε στο τέλος η ίδια και κατέληξαν: «Μια ευτυχισμένη εικόνα είναι να είμαστε με τα παιδιά μας στο κτήμα, να μετράμε τα αστέρια, να καταβρεχόμαστε με λάστιχα και να γελάμε».