Βόλτα με φουσκωτό ταχύπλοο σκάφος μαζί με τον Σταθοκωστόπολο - Η Σπυροπούλου φωτογραφιζόταν και έβγαζε φωτογραφίες με μαύρο μπικίνι

Ονειρικές καλοκαιρινές διακοπές μετά τη γέννηση του γιου τους

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Βόλτα με φουσκωτό ταχύπλοο σκάφος μαζί με τον Σταθοκωστόπολο - Η Σπυροπούλου φωτογραφιζόταν και έβγαζε φωτογραφίες με μαύρο μπικίνι

Ονειρικές διακοπές κάνουν η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και ο Βασίλης Σταθοκωστόπουλος έχοντας πάντα στο πλευρό τους τον λίγο μηνών γιο τους. Φέτος είναι το πρώτο καλοκαίρι ως γονείς και είναι πολύ ευτυχισμένοι που έχουν ολοκληρώσει την οικογενειακή τους ευτυχία.

Επισκέφθηκαν την οικογένεια της παρουσιάστριας στην Ρόδο, ενώ ταξίδεψαν και σε άλλη νησιά μαζί με την παρέα τους, αλλά και περιοχές με την θάλασσα στα "πόδια" τους (δείτε φωτογραφίες από τις διακοπές τους).

Πριν λίγη ώρα, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram φωτογραφίες και βίντεο από την βαρκάδα που έκανε με τον σύζυγό της, απολαμβάνοντας τα καταγάλανα νερά και την ηρεμία της θάλασσας.

Η ανάρτηση της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου

Μαζί με τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο επιβιβάστηκαν σε φουσκωτό ταχύπλοο σκάφος και πέρασαν όμορφες καλοκαιρινές στιγμές, γεμίζοντας την ζωή τους με όμορφες αναμνήσεις για το μέλλον.

Σε ένα από τα στιγμιότυπα, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου πόζαρε με μαύρο μπικίνι και μας έδειξε την καλλίγραμμη σιλουέτα της.

Δείτε επίσης: Διώροφο με ξύλινη σκάλα και δωμάτιο γκαρνταρόμπα κοντά στο παιδικό υπνοδωμάτιο - Το σπίτι τους στη Βούλα

Πότε θα γίνει η βάφτιση τους γιου της

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και Βασίλης Σταθοκωστόπουλος ολοκλήρωσαν την οικογενειακή τους ευτυχία με τον ερχομό του γιου τους αλλά και τον πολιτικό τους γάμο παρουσία μονάχα στενών συγγενών και φίλων (δείτε φωτογραφίες από το μυστήριο με τη νύφη).

Ο ερχομός μάλιστα τους πρώτου τους παιδιού, καρπού του έρωτα τους, τους ένωσε ακόμη περισσότερο και από την ημέρα εκείνη ζουν στιγμές απόλυτης ευτυχίας.

Μάλιστα, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου έχει αρνηθεί πολλές τηλεοπτικές προτάσεις με σκοπό να αφιερωθεί στο μεγάλωμα του γιου της και όταν βρει την κατάλληλη στιγμή τότε να επιστρέψει στην παρουσίαση.

Το ζευγάρι έχει ξεκινήσει τις ετοιμασίες και τις συζητήσεις για την βάφτιση του μονάκριβου τους του, η οποία σύμφωνα με δημοσίευμα της Σάσας Σταμάτη στο Secret, θα πραγματοποιηθεί τον Σεπτέμβριο.