«Πριν 6 χρόνια μας την έκανες» - Ανατριχιάζει η Σάσα Σταμάτη για τη Ζωή Λάσκαρη

Πέθανε στο σπίτι της στο Πόρτο Ράφτη από ανακοπή καρδιάς

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Instagram / Σάσα Σταμάτη
Instagram / Σάσα Σταμάτη

Σαν σήμερα 18/8, πριν από έξι χρόνια, η Ζωή Λάσκαρη άφησε την τελευταία της πνοή στο σπίτι της στο Πόρτο Ράφτη μετά από ανακοπή καρδιάς (δείτε εδώ το κρεβάτι στο οποίο την βρήκαν), βυθίζοντας στο πένθος την οικογένειά της, τους φίλους και τους συναδέλφους, καθώς και όλο τον κόσμο που την αγάπησε μέσα από την σπουδαία καριέρα της.

Η Σάσα Σταμάτη την είχε γνωρίσει πριν εκείνη φύγει από τη ζωή και θέλησε να τιμήσει τη μνήμη της δημοσιεύοντας στο προφίλ της στο Instagram μία φωτογραφία τους, όπου πόζαραν αγκαλιασμένες, αποκαλύπτοντας την συμβουλή που της είχε δώσει και δεν πρόκειται να ξεχάσει ποτέ.

Δείτε επίσης: Στο γάμο της με τον Πέτρο Κουτουμάνο το νυφικό της είχε κάνει όλα τα κεφάλια να γυρίσουν

Η συγκινητική ανάρτηση της Σάσας Σταμάτη για τη Ζωή Λάσκαρη

«Ζωίτσα, σαν σήμερα πριν 6 χρόνια μας την έκανες. Δεν ξεχνώ τη συμβουλή σου: το εύκολο σε έναν γάμο είναι να φύγεις, όχι να μείνεις», έγραψε η δημοσιογράφος.

Ζωή Λάσκαρη Σάσα Σταμάτη
Instagram / Σάσα Σταμάτη

Σε αυτή τη βίλα ξεψύχησε

Η βίλα για την οποία έχει ξεκινήσει πόλεμος ανάμεσα στις κόρες της είναι κάτι σαν... μικρό βασίλειο!

Πριν από κάποια χρόνια ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος είχε κινήσει διαδικασίες για να πουλήσει το σπίτι αυτό και είχα αναρτήσει μια αγγελία!

Ειδικότερα, η αγγελία αναφέρει:

ΠΟΡΤΟ ΡΑΦΤΗ (ΑΠΟΛΛΩΝΙΟΝ): Μονοκατοικία-μεζονέτα εντός οικισμού ΑΠΟΛΛΩΝΙΟΝ, 498 m2 σε δύο επίπεδα με ιδιωτική πισίνα και απεριόριστη θέα, επί οικοπέδου 521 m2. Στο 1ο επίπεδο (202 m2) έχουμε την κύρια είσοδο της κατοικίας με χώρους υποδοχής, καθιστικό με πρόσβαση σε βεράντα, τραπεζαρία με πρόσβαση στον κήπο, κουζίνα ανεξάρτητη, 1 υ/δ master με φανταστική θέα που περιλαμβάνει ανοιχτό λουτρό με Jacuzzi, δωμάτιο γκαρνταρόμπας και υπερυψωμένο χώρο γραφείου. Στο 2ο επίπεδο (222 m2) με πρόσβαση και θέα στην πισίνα, βρίσκονται 2 υ/δ master με en suite λουτρά, χώρος γραφείου, 1 WC επισκεπτών, 2 υ/δ (ξενώνες) με λουτρό, δωμάτιο υπηρεσίας με δικό του μπάνιο, αποθηκευτικοί χώροι και ντουλάπες, χώρος πλυντηρίου-εργασίας, WC με ντουζιέρα - χαμάμ. Στο χώρο της πισίνας υπάρχει στεγασμένο μπαρ & bbq. Άπλετο φως στους κύριους χώρους της κατοικίας και εξαιρετική θέα. Την κατοικία χαρακτηρίζουν ιδιωτικότητα και η λειτουργική διαρρύθμιση. Διαθέτει 2 θέσεις στάθμευσης (στεγασμένες), αυτόνομη θέρμανση με κλιματισμό, πόρτα ασφαλείας, συναγερμό, αυτόματο πότισμα. Βοηθητικοί χώροι 74 m2. Το συγκρότημα κατοικιών «Απολλώνιον» παρέχει 24ωρη φύλαξη, εστιατόριο, γήπεδα τένις, μπάσκετ, θερινό κινηματογράφο, 2 κοινόχρηστες πισίνες, γυμναστήριο, παιδική χαρά, εκκλησία. Κατασκευή 1975, ανακαινίστηκε το 1992 Τιμή: Κατόπιν εκδήλωσης ενδιαφέροντος.

Ζωή Λάσκαρη σπίτι

Ζωή Λάσκαρη κόρες

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες από το σπίτι εδώ