Αγνώριστος ο Χρήστος Φερεντίνος χωρίς το σακάκι του με μαγιό στο ποτάμι - Καλυμμένος με λάσπη από το πρόσωπο μέχρι τα πόδια

Διαφορετικές οι διακοπές του παρουσιαστή

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Instagram / Χρήστος Φερεντίνος
Instagram / Χρήστος Φερεντίνος

Ο Χρήστος Φερεντίνος, λίγο πριν επιστρέψει στην τηλεόραση με το νέο του πρότζεκτ (δείτε εδώ ποιο είναι αυτό) απολαμβάνει τις καλοκαιρινές του διακοπές. Αν και δεν δημοσιεύει συχνά βίντεο και φωτογραφίες στα social media του, την Παρασκευή 18/8 θέλησε να μοιραστεί με το κοινό του την άλλη του πλευρά μέσα από μία ανάρτηση.

Ανέβασε, λοιπόν, στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μία φωτογραφία του, όπου κάνει λασπόλουτρο, δίπλα στο ποτάμι, καλυμμένος από πάνω μέχρι κάτω, απολαμβάνοντας τη φύση στο μεγαλείο της.

Η άλλη πλευρά του Χρήστου Φερεντίνου

«Ο άλλος μου εαυτός… ο πιο ινδιάνικος», έγραψε χαρακτηριστικά.

Χρήστος Φερεντίνος διακοπές
Instagram / Χρήστος Φερεντίνος

Η έξοδος με την πρώην του, Σοφία Παυλίδου

Ο Χρήστος Φερεντίνος και η Σοφία Παυλίδου παντρεύτηκαν το 2004, απέκτησαν μαζί δύο παιδιά, όμως το 2016 αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους στη ζωή προκαλώντας μεγάλο σοκ στην ελληνική σόουμπιζ, καθώς ήταν ένα από τα αγαπημένα ζευγάρια του κοινού.

Πάντα κρατούσαν την σχέση τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, όμως είναι γνωστό πως ακόμη και μετά το διαζύγιο οι δυο τους έχουν άριστες σχέσεις και αυτό αποδεικνύεται από το γεγονός πως ο παρουσιαστής της στάθηκε σαν βράχος όταν η ηθοποιός έζησε όλη αυτή την περιπέτεια εξαιτίας του Μάνου Παπαγιάννη και της επίθεσής του προς το πρόσωπό της (δείτε εδώ την απάντηση του Φερεντίνου για τον κατηγορούμενο μετά την απόφαση του δικαστηρίου). Άλλωστε, οφείλουν να μένουν ενωμένοι για την οικογένεια που είχαν δημιουργήσει και για το καλό των παιδιών τους.

Την Δευτέρα 20/3, μάλιστα, η Σοφία Παυλίδου δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μία φωτογραφία της ίδιας όπου βρισκόταν στο πλευρό του πρώην συζύγου της σε έξοδό τους για τσιπουράκια, επιβεβαιώνοντας πως διατηρούν επαφές και συνεχίζουν να περνούν καλά μαζί.

Σοφία Παυλίδου Χρήστος Φερεντίνος