Χαμός στο twitter με την σειρά του ΑΝΤ1, Η Μάγισσα - Στο επίκεντρο Κατερίνα Λέχου και Γιώργος Γάλλος

Κυκλοφόρησε το νέο trailer με την Τρίγγου στον πρωταγωνιστικό ρόλο

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Χαμός στο twitter με την σειρά του ΑΝΤ1, Η Μάγισσα - Στο επίκεντρο Κατερίνα Λέχου και Γιώργος Γάλλος

O ANT1 είναι έτοιμος να τα σαρώσει όλα από τον Σεπτέμβρη που θα βγει στον αέρα η νέα σειρά "Η Μάγισσα" που φέρουν την υπογραφή των Μελίνα Τσαμπάνη - Πέτρου Καλκόβαλη στο σενάριο και του Λευτέρη Χαρίτου στη σκηνοθεσία. Είναι η ακριβότερη παραγωγή της τηλεόρασης σε εικόνες και κόστισε πολλά - δείτε πόσα.

Σύμφωνα με το σενάριο, η χώρα ετοιμάζεται για την μεγάλη επανάσταση. Δύο οικογένειες στη Μάνη βρίσκονται αντιμέτωπες, λόγω μιας τεράστιας βεντέτας. Προκειμένου να ενωθούν, για χάρη του μεγάλου αγώνα, συνάπτουν έναν γάμο μεταξύ των παιδιών τους. Από αυτόν τον γάμο γεννιέται ένα μικρό αγοράκι, το οποίο και χάνεται ξαφνικά, λίγους μήνες μετά τη γέννησή του.

Η υπηρέτρια της μίας οικογένειας, την οποία θα υποδυθεί η Έλλη Τρίγγου, βλέπει σαν όραμα πως το παιδί βρίσκεται στο ποτάμι. Ενημερώνει τους γονείς και όλοι μαζί τρέχουν στο μέρος που είδε στα μάτια της η υπηρέτρια. Ξάφνου, μέσα στο ποτάμι, εντοπίζουν το μωρό νεκρό... Τότε, η ιστορία μας ξεκινά, με επίκεντρο την...Μάγισσα!

Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους βρίσκονται:

  • Από την οικογένεια Λάσκαρη: Γιώργος Γάλλος, Κατερίνα Λέχου, Στεφανί Καπετανίδη, Νίκος Ψαρράς,Μάρκος Παπαδοκωνσταντάκης, Καλλιόπη Χάσκα, Βασίλης Μηλιώνης, Χριστίνα Χριστοδούλου.
  • Από την οικογένεια Γερακάρη: Τάσος Νούσιας, Μαρκέλλα Γιαννάτου, Άρης Νινίκας, Γεωργία Κυριαζή, Γιάννης Τσουμαράκης, Κωνσταντίνος Κωνσταντόπουλος.

Πριν από μερικές ώρες λοιπόν, κυκλοφόρησε το νέο trailer της Μάγισσας και μέσα σε λίγα λεπτά δημιουργήθηκε χαμός στο twitter με τα σχόλια να είναι δεκάδες για τις συγκλονιστικές σκηνές που πρόκειται να παρακολουθήσουμε από τον Σεπτέμβρη.

Τι γράφτηκε στο twitter για τη νέα σειρά "Η Μάγισσα"

Στο επίκεντρο εκτός από την Έλλη Τρίγγου που φυσικά είναι και η πρωταγωνίστρια, βρέθηκαν ο Γιώργος Γάλλος που είναι ο πατριάρχης της οικογένειας Λάσκαρη και ξακουστός καπεταναίος και η Κατερίνα Λέζου, η σύζυγος του Μιχαήλ Λάσκαρη και μάνα τριών κοριτσιών και δύο γιων.

Το γεγονός πως δυο τόσο επιτυχημένη ηθοποιοί θα συμπρωταγωνιστήσουν και μάλιστα θα κάνουν το ζευγάρι, έχει προκαλέσει πανζουρλισμό.

Αυτό είναι το trailer