Με μίνι ημιδιάφανο λευκό φόρεμα η Μαρία - Όλα τα βλέμματα "καρφώθηκαν" πάνω στην Σολωμού και τον Mente Fuerte στην Σαντορίνη

To επικό βίντεο στο Tik Tok

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Με μίνι ημιδιάφανο λευκό φόρεμα η Μαρία - Όλα τα βλέμματα

Στην Σαντορίνη βρίσκεται η Μαρία Σολωμού μαζί με τον Mente Fuerte όπου κάνουν ολιγοήμερες καλοκαιρινές διακοπές και ξεκουράζονται από τις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις. Μάλιστα, το ζευγάρι πριν μερικές ώρες έκανε και μια κοινή ανάρτηση στο Instagram.

Συγκεκριμένα, η ηθοποιός και ο τράπερ δημοσίευσαν φωτογραφίες από το Κυκλαδίτικο νησί, όπου πόζαραν σε διάφορα σημεία του νησιού με την μαγευτική θέα του Αιγαίου πίσω τους.

Μπορεί κανένας από τους δύο να μην έχει επιβεβαιώσει ή διαψεύσει πως είναι μαζί, ωστόσο η εικόνα μιλάει από μόνη της και δείχνει δυο ανθρώπους πολύ ευτυχισμένους μαζί.

Η ανάρτηση Σολωμού - Fuerte

Bέβαια, ο Mente Fuerte δεν έμεινα μόνο σε αυτή την ανάρτηση, αφού δημοσίευσε στο προφίλ του στο Τικ Τοκ και ένα πολύ χιουμοριστικό βίντεο από τους δυο τους να προσπαθούν να ποζάρουν στην κάμερα.

Η Μαρία Σολωμού έδειχνε μάλιστα πολύ εντυπωσιακή με το λευκό ημιδιάφανο φόρεμα που φορούσε.

Τι είχε πει η Μαρία για τη σχέση τους

«Εννοείται ότι ζηλεύω τον Mente Fuerte και εκείνος υπερβολικά ίσως. Μην το συζητήσουμε σαν να είναι μία σχέση μου αυτή τη στιγμή. Κάνουμε παρέα, άλλα σαφέστατα η κατάσταση είναι flirtatious. Δεν είναι αυτό που μπορεί να έχει κάποιος στο μυαλό του. Αυτό με το τοξική σχέση, που το έχουμε κάνει καραμέλα.

Πες μου μία συνθήκη, που δεν είναι τοξική. Εγώ δεν έχω βιώσει υγιή έρωτα στη ζωή μου. Το εφηβικό σε κρατάει σε μία εγρήγορση, η ερωτική σχέση η κανονική, που έχει νοιάξιμο και αγάπη, άλλα και αυτό το φουρφούρισμα πρέπει να υπάρχει αλλιώς δε με ενδιαφέρει πολύ. Ας μετατραπεί ο έρωτας σε βαθιά αγάπη, άλλα τότε θα χωρίσω. Mε ενδιαφέρει να είμαι ερωτευμένη, αγαπάω τους φίλους μου», είπε η Μαρία Σολωμού.