Λάουρα Νάργες: «Σε αυτόν τον δρόμο μεγάλωσε η μαμά» - Στον τόπο καταγωγής της μαζί με το γιο της

Η τρυφερή εξομολόγηση

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Λάουρα Νάργες: «Σε αυτόν τον δρόμο μεγάλωσε η μαμά» - Στον τόπο καταγωγής της μαζί με το γιο της

Στην Γερμανία βρίσκεται η Λάουρα Νάργες το τελευταίο διάστημα όπου συναντήθηκε με φίλους και συγγενείς της. Μαζί της έχει και το γιο της, Αλέξανδρο, ενώ o Χρήστος Σαντικάι δεν ταξίδεψε μαζί του όπως φαίνεται λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων.

Στην Γερμανία μάλιστα γιόρτασε και τα γενέθλια της, αφού δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μερικές φωτογραφίες από τους εορτασμούς, με την παρέα της, με τον μικρό της γιο να γνωρίζει τόσο κόσμο - δείτε τις φωτογραφίες.

Πριν κάποιες ώρες μάλιστα, δημοσίευσε και φωτογραφίες από την γειτονιά που μεγάλωσε και έπαιζε με τον παππού της, αλλά και τους φίλους της.

Η ανάρτηση της Λάουρα Νάργες

«Σε αυτόν τον δρόμο μεγάλωσε η μαμά, Αλέξανδρε, εδώ έπαιζα πασούλες με τον παππού σου και μπάντμιντον, από εδώ περνούσα όταν γύρναγα από το σχολείο κουρασμένη με τόση απαιτητική μελέτη. Εδώ με περίμεναν οι φίλοι μου για να συναντηθούμε και να πάμε βόλτα, όχι πως υπήρχαν πολλές επιλογές όπως σε μία μεγάλη πόλη, αλλά δεν μας ένοιαζε καθόλου, δεν ξέραμε να μας νοιάζει. Μετά η μαμά έφυγε, ξαφνικά, απότομα, άφησα όλη την ζωή μου εκεί, να κυνηγήσω τα όνειρα μου στην μεγάλη πόλη, την Αθήνα. Και εκεί ήρθες εσύ, να ομορφύνεις την ζωή μου με το πιο όμορφο χαμόγελο που αντίκρισα ποτέ. Σήμερα έσκασε και το 5ο δοντάκι, καταλαβαίνετε για τι μοναδικό χαμόγελο μιλάμε», έγραψε στην λεζάντα της.

Φωτογραφίες από το πατρικό της σπίτι στην Γερμανία

Σε κάποιες από τις φωτογραφίες που ανέβασε στο προφίλ της, φαίνονται και μερικές μικρές και συγκινητικές λεπτομέρειες που υπάρχουν σε αυτό, όπως οι παιδικές της εικόνες. Πρόκειται όμως, γενικότερα, για έναν υπέροχο χώρο με μεγάλη αυλή, στην οποία υπάρχουν και άλογα.

Η Λάουρα Νάργες, μάλιστα, φαίνεται πως σκοπεύει να γιορτάσει εκεί τα γενέθλιά της, τα οποία πλησιάζουν και είναι στις 8/8, με την ίδια να κλείνει τα 33.

«Ένας διαφορετικός μήνας γενεθλίων», έγραψε χαρακτηριστικά στο προφίλ της.