«Φύγετε παιδιά, Χριστός και Παναγία! Τι ψυχραιμία;» - Σε κατάσταση πανικού η Μαριάντα Πιερίδη με την φωτιά που πλησίαζε το συνεργείο του OPEN

Έτρεχαν να βρεθούν σε ασφαλές μέρος οι δημοσιογράφοι

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Φύγετε παιδιά, Χριστός και Παναγία! Τι ψυχραιμία;» - Σε κατάσταση πανικού η Μαριάντα Πιερίδη με την φωτιά που πλησίαζε το συνεργείο του OPEN

Εδώ και κάποιες ώρες έχει ξεσπάσει φωτιά στο χωριό Πρόδρομος στη Βοιωτία, η οποία είχε ως αποτέλεσμα ένας άνθρωπος να χάσει τη ζωή του (δείτε εδώ αναλυτικά). Για να μεταφέρουν τα νεότερα σχετικά την έκταση που καίγεται και την κατεύθυνση της πυρκαγιάς βρέθηκαν εκεί δημοσιογράφοι και συνεργείο του OPEN και της εκπομπής Καλοκαίρι Yes.

Παρόλα αυτά, την ώρα που ο δημοσιογράφος Γιάννης Ζιάκας μετέδιδε ζωντανά το ρεπορτάζ, η φωτιά άλλαξε κατεύθυνση και άρχισε να πλησιάζει την ομάδα επικίνδυνα, με αποτέλεσμα όλοι να αρχίσουν να τρέχουν για να απομακρυνθεί και να βρεθούν σε ασφαλές σημείο.

Πανικός στο Καλοκαίρι Yes με τη Μαριάντα Πιερίδη και το συνεργείο στη φωτιά της Βοιωτίας

Η Μαριάντα Πιερίδη βλέποντας τις εικόνες και τον πανικό που προκλήθηκε φώναξε: «Φύγετε παιδιά. Χριστός και Παναγία. Φύγετε αγάπη μου από εκεί. Τι ψυχραιμία; Γιάννη μου, θέλω να απομακρυνθείτε και θα μιλήσουμε ξανά σε λίγο, σε παρακαλώ».

Τρόμος για συνεργείο του MEGA την ώρα που βρισκόταν στον αέρα με την πυρκαγιά στην Αλεξανδρούπολη

Ανεξέλεγκτη μαίνεται για τρίτη ημέρα η μεγάλη φωτιά που ξέσπασε στην Αλεξανδρούπολη και καίει από τα ξημερώματα του Σαββάτου 19/8. Εξαιτίας των ισχυρών ανέμων πήρε τεράστιες διαστάσεις.

Σύμφωνα με ενημέρωση από την πυροσβεστική λίγο πριν τις 7 το πρωί της Κυριακής 20/8 το μεγαλύτερο μέτωπο της φωτιάς κινούνταν προς τους οικισμούς Λουτρό και Αγνάντια. Κατά τη διάρκεια της νύχτας, μάλιστα, απειλήθηκε ο οικισμός Λουτρό, όμως τελικά δεν καταγράφηκαν ζημιές.

Προχθες 19/8 συνεργείο του MEGA βρέθηκε στο σημείο των πυρκαγιών για να καταγράψει και να μεταφέρει την κατάσταση που επικρατεί, ωστόσο προκλήθηκε ανησυχία για το δημοσιογράφο και τον κάμεραμαν όταν κοντά στο σημείο που ήταν, γινόντουσαν εκρήξεις.

«Τώρα βλέπουμε και εκρήξεις! Βλέπετε με την βοήθεια του εικονολήπτη πως πίσω από εκείνο το σημείο γίνονται εκρήξεις και καλό είναι να απομακρυνθούμε» ανέφερε μεταξύ άλλων.

«Θεολόγε, τις ακούμε τις εκρήξεις. Είναι προφανώς από το εργοστάσιο που βρίσκεται μπροστά σας, αν καταλαβαίνουμε σωστά» του απάντησε η παρουσιάστρια του δελτίου, Βελίκα Καραβάλτσιου.

«Τώρα γίνονται ξανά εκρήξεις, Βελίκα. Πρέπει να απομακρυνθούμε όπως μας λένε και εδώ οι υπεύθυνοι! Γίνονται εκρήξεις ακριβώς εδώ, πίσω από την βιοτεχνία, βγαίνει πολύ έντονος μαύρος καπνός εδώ και βλέπω πως η γραμμή της φωτιάς κατευθύνεται ίσια ακριβώς προς το χωριό» ακούστηκε να λέει πανικοβλημένος ο δημοσιογράφος.

«Να απομακρυνθείτε, να είστε σε μια απόσταση ασφαλείας» του είπε η παρουσιάστρια.