«Σ'αγαπώ» - Οι παιχνιδιάρικες στιγμές της Μαρίας Ηλιάκη με τον σύζυγό της στα σοκάκια της Αθήνας

Μετά από 5,5 χρόνια, πιο ερωτευμένοι από ποτέ

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Instagram
Instagram

Μετά τις οικογενειακές τους διακοπές στην Κρήτη (δείτε εδώ φωτογραφίες) η Μαρία Ηλιάκη και ο Στέλιος Μανουσάκης περνούν τις τελευταίες αυγουστιάτικες ημέρες στην Αθήνα και φαίνεται να το διασκεδάζουν!

Οι δυο τους, μάλιστα, βρήκαν ευκαιρία να απολαύσουν τα σοκάκια της Αθήνας όσο αυτά είναι ακόμα άδεια, μιας και ο περισσότερος κόσμος δεν έχει επιστρέψει ακόμα από τις διακοπές τους. Η παρουσιάστρια που είναι ένας άκρως ενεργός χρήστης του instagram μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους ένα τρυφερό βίντεο από την βόλτα τους γράφοντας στη λεζάντα «Αύγουστος …Αθήνα» με τον σύζυγό της να της κάνει πρώτος σχόλιο από κάτω λέγοντας της «Σ'αγαπώ».

Η ανάρτηση της Μαρίας Ηλιάκη

«Σ'αγαπώ» - Οι παιχνιδιάρικες στιγμές της Μαρίας Ηλιάκη με τον σύζυγό της στα σοκάκια της Αθήνας

Υπέγραψαν σύμφωνο συμβίωσης

Την αποκάλυψη έκανε η ίδια η παρουσιάστρια στο Πρωινό του Γιώργου Λιάγκα που βρέθηκε πρόσφατα ως καλεσμένη. «Είμαστε 5,5 χρόνια μαζί με τον Στέλιο. Έχουμε κάνει σύμφωνο συμβίωσης λίγο μετά την ερχομό του παιδιού. Το κάναμε εδώ στην Ελλάδα και θέλουμε να κάνουμε και θρησκευτικό γάμο», είπε χαρακτηριστικά και συνέχισε:

«Μου έχει κάνει πρόταση γάμου στην Ελβετία, μία ημέρα που περπατούσαμε στον δρόμο. Δεν είμαστε και πολύ ρομαντικοί, του είχα πει εγώ ότι δεν μου έχει κάνει πρόταση γάμου. Με χιούμορ. Και δεν θυμάμαι τι μου απάντησε. Κι έτσι όπως περπατούσαμε σε έναν κεντρικό δρόμο στην Ελβετία, περάσαμε από ένα κοσμηματοπωλείο, μπήκαμε μέσα και μας άνοιξαν ένα μπουκαλάκι με σαμπάνια γιατί κατάλαβαν ότι θα παίρναμε ένα μονόπετρο. Ήταν ωραίο, είχε πλάκα».