"Λιώνει" με τις φωνούλες του νουνίτο - Το βίντεο που έφτιαξε ο Δημήτρης Αλεξάνδρου για τον γιο του

Περήφανος μπαμπάς!

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Instagram / Δημήτρης Αλεξάνδρου
Instagram / Δημήτρης Αλεξάνδρου

Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου είναι ξετρελαμένος με τον γιο του και δεν το κρύβει, αφού από τότε που έγινε μπαμπάς οι αναρτήσεις του στα social media σχετίζονται σχεδόν πάντα με εκείνον. Από τη Δευτέρα 21/8 μάλιστα, έχει ανεβάσει μία σειρά από βίντεο στο προφίλ του στο Instagram με τα παιχνίδια και τις αγκαλιές τους, με το νουνίτο να βγάζει φωνούλες.

Την Τρίτη 22/8 δημοσίευσε και ένα βίντεο που έφτιαξε ο ίδιος αφιερωμένο στον μπέμπη του, με φωτογραφίες από τα μέρη που έχουν επισκεφθεί μαζί, με την λέξη "αγάπη" να είναι γραμμένη στη μέση στα αγγλικά.

Δείτε επίσης: «Αγάπη μου θα το πεις εσύ ή να το πω εγώ;» - Το βίντεο της Ιωάννας Τούνη με την φουσκωμένη κοιλίτσα και το ξεκαθάρισμα για την δεύτερη εγκυμοσύνη

Το βίντεο που έφτιαξε ο Δημήτρης Αλεξάνδρου για τον γιο του, οι φωνούλες και τα παιχνίδια του

«Δεν θέλω ο μικρός να περάσει...»

Καλεσμένη στην εκπομπή Χαμογέλα και Πάλι βρέθηκε το πρωί του Σαββάτου 22/4 η Ιωάννα Τούνη, η οποία μίλησε για τη νέα της ζωή με τον γιο της, αλλά και όσα βιώνουν με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου -δείτε εδώ για πρώτη φορά το προσωπάκι του γιου του.

Η ίδια ανέφερε πως ο μικρός της βρίσκεται διαρκώς μαζί της, αφού δεν υπάρχει κάποιο συγγενικό πρόσωπο στην οικογένεια να το κρατά, όμως δεν τους πειράζει, γιατί ο μικρός όπως φαίνεται τρελαίνεται για βόλτες! Καθ' όλη την διάρκεια της συνέντευξης, ο Δημήτρης Αλεξάνδρου βρισκόταν δίπλα της στον καναπέ και μάλιστα δεν κατάφερε να κρύψει την συγκίνησή του.

«Είναι δύσκολο αυτό που περνάτε οι γυναίκες, οι ορμόνες, η ζωή, δεν μπορείς να κάνεις αυτά που έκανες. Είναι δύσκολο για το ζευγάρι να αντιληφθεί τη μεγάλη αλλαγή, κάποια πράγματα που κάναμε δεν μπορούμε να τα κάνοπουμε. Θέλει κι ένα μέτρο.

Εμένα ας πούμε δεν μου αρέσει να ακουμπάνε πολύ το μωρό. Στο ταξίδι μας στο Κάιρο η γιαγιά της υπόθεσης ήμουν εγώ. Έχω σοβαρό άγχος. Εμείς που είμαστε από μονογονεϊκή οικογένεια.. Δεν θέλω ο μικρός να περάσει όλα αυτά που έχουμε περάσει εμείς», είπε βουρκωμένος ο Δημήτρης Αλεξάνδρου.