«Καπνός και στάχτη!!! Έτσι ξημέρωσε ακόμα ένα πρωινό...» - Καταρρακωμένη η Ελένη Τσολάκη για τις εξελίξεις στα πύρινα μέτωπα της χώρας

«Σ' έναν εφιάλτη που δεν έχει τέλος!»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
NDP
NDP

Τραγική είναι η κατάσταση στη χώρα, καθώς φλέγεται σε πολλαπλά σημεία εδώ και μέρες, με αποτέλεσμα να έχουν χαθεί δεκάδες ανθρώπινες ζωές, ζώα, δάση και περιουσίες, ενώ ο κόσμος έχει τρομοκρατηθεί. Ακόμη και διάσημοι έχουν βρεθεί σε κατάσταση κινδύνου λόγω των πυρκαγιών (δείτε εδώ την ανάρτηση της Ζέτας Μακρυπούλια μετά την εκκένωση του σπιτιού της στην Κύθνο).

Όσοι μπορούν να βοηθήσουν με οποιονδήποτε τρόπο το κάνουν, ενώ πολλοί είναι και εκείνοι οι οποίοι προσεύχονται συνεχώς για να σταματήσει αυτή η τραγωδία και όλοι να επιστρέψουν στην κανονικότητα. Ανάμεσά τους και η Ελένη Τσολάκη (δείτε εδώ πόσο μοιάζει στη μητέρα της), η οποία προχώρησε σε μία συγκινητική ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, δείχνοντας την συμπαράστασή της στους πληγέντες, εκφράζοντας παράλληλα την απογοήτευσή της για το γεγονός πως κάθε καλοκαίρι επαναλαμβάνεται η ίδια ιστορία.

Η ανάρτηση της Ελένης Τσολάκη για τις φωτιές

«Καπνός κ στάχτη!!! Έτσι ξημέρωσε ακόμα ένα πρωινό στη χώρα μας που δεν σταματάει να έρχεται αντιμέτωπη με την ανεπάρκεια της! Στις φλόγες παραδίνονται χιλιάδες στρέμματα δάσους, πνεύμονες ζωής, σε μια χώρα που τους έχει ανάγκη περισσότερο από ποτέ!!Χάνονται ζώα, περιουσίες, άνθρωποι σ' έναν εφιάλτη που δεν έχει τέλος! Κάθε καλοκαίρι η ίδια ιστορία!!!

Μια προσευχή, ένα κερί, μια ευχή…

Για όλους εσάς που βρίσκεστε στη πρώτη γραμμή της μάχης με αυτοθυσία!

Για όλους εσάς που ζείτε μέσα σ´ αυτη την ανείπωτη τραγωδία.

Η απόλυτη θλίψη!!!!

Ελλάδα 2023!», έγραψε.

Σοκαριστικά βίντεο από τα φλεγόμενα σημεία της χώρας

Ο τηλεοπτικός φακός του ΟΡΕΝ, λοιπόν, κατέγραψε τη συγκλονιστική στιγμή που πολίτης καταρρέει εξαιτίας της αποπνικτικής ατμόσφαιρας, με τους υπόλοιπους παρευρισκόμενους να σπεύδουν να του παράσχουν τις πρώτες βοήθειες.

Ενώ από την άλλη, με αυταπάρνηση και αυτοθυσία ένας αστυνομικός πήδηξε μάντρα και μπήκε μέσα σε ένα σπίτι που καιγόταν ολοσχερώς προκειμένου να βεβαιωθεί ότι δεν υπήρχε μέσα κάποιος άνθρωπος.