«Όσο υπάρχουν λεφτά και μέριμνα μόνο για νόμους και αστυνόμους...» - Η οργισμένη ανάρτηση της Σάσας Σταμάτη για τις φωτιές

«Όσα κροκοδείλια δάκρυα κι αν ρίξουν...»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
NDP
NDP

Φόβος και τρόμος έχει σκορπιστεί στα μάτια των πολιτών, οι οποίοι παλεύουν μέρες τώρα με τις φλόγες στα διάφορα σημεία της Ελλάδας όπου έχουν ξεσπάσει πυρκαγιές, ενώ όσοι είναι ασφαλείς δεν μπορούν παρά να εκφράσουν την απογοήτευση και τον θυμό τους για το γεγονός πως η ιστορία αυτή επαναλαμβάνεται κάθε χρόνο, αφήνοντας πίσω τις τεράστιες εκτάσεις πράσινου καμένες και χιλιάδες ανθρώπινες ζωές, και μη, χαμένες.

Την αγανάκτησή της για το γεγονός αυτό θέλησε να εκφράσει και η Σάσα Σταμάτη, η οποία ξέσπασε μέσα από μία ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, τονίζοντας πως δαπανούνται καθημερινά πολλά λεφτά σε όχι τόσο σημαντικά έργα, ενώ η μέριμνα για αυτά τα καταστροφικά γεγονότα δεν υπάρχει πουθενά.

Δείτε επίσης: Αυτός είναι ο ήρωας της φωτιάς στη Φυλή: «Αν το παιδί μου δεν γνωρίσει τον πατέρα του;» - Τσακίζει κόκκαλα η σύζυγός του

Η οργισμένη ανάρτηση της Σάσας Σταμάτη για τις φωτιές

«Από τον Έβρο μέχρι την Κρήτη και από την Ήπειρο μέχρι τη Ρόδο, την Εύβοια, την Πελοπόννησο, την Αττική. Κάθε χρόνο η ίδια ιστορία. Τραγωδία χωρίς τέλος. Με την Ελλάδα να ακρωτηριάζεται και κανείς να μη μπορεί να βρει ποιος φταίει. Πότε φταίμε εμείς, πότε φταίτε εσείς, πότε φταίει ο Χατζηπετρής και τελικά δεν την πληρώνει ούτε ο Φούφουτος!

Όσο υπάρχουν λεφτά και μέριμνα μόνο για νόμους και αστυνόμους και σπανίως υπονόμους, δηλαδή για κοινωνική μέριμνα και ενίσχυση των υποδομών σε υλικό και ανθρώπινο δυναμικό, το πρόβλημα δεν πρόκειται να λυθεί και κάθε χρόνο θα δίνουμε ραντεβού τον Σεπτέμβρη για εξαγγελίες για μέτρα προστασίας προσεχώς. Αλλά την επόμενη χρονιά θα επαναλαμβάνεται το ίδιο, γιατί το εσκεμμένο κακό δεν σβήνει, όσα κροκοδείλια δάκρυα κι αν ρίξουν», έγραψε.

Δείτε επίσης: Φωτιά στην Πάρνηθα: Σοκαριστικά βίντεο - Λιποθύμησε πολίτης, αστυνομικός μπούκαρε σε φλεγόμενο σπίτι

Σάσα Σταμάτη φωτιές
Instagram / Σάσα Σταμάτη