«Είμαστε ευγνώμονες για την βοήθειά σας» - Η ανάρτηση του Κυριάκου Μητσοτάκη για τις φωτιές στην Ελλάδα

'Εκτη ημέρα σήμερα που τα πύρινα μέτωπα καίνε

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
(ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ/ EUROKINISSI)
(ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ/ EUROKINISSI)

Τα μέτωπα της φωτιάς πολλά, σε διάφορες περιοχές και πόλης της Ελλάδας. Έβρο, Ροδόπη, Βοιωτία, Εύβοια, Πάρνηθα. Έκτη ημέρα, σήμερα. Τραγικές εικόνες από ανθρώπους που λιποθυμούν και αστυνομικούς που προσπαθούν να βοηθήσουν τον κόσμο. Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, το βράδυ της Τετάρτης 23/8, λοιπόν, βλέποντας και μαθαίνοντας για την προσπάθεια που γίνεται από όλο τον κόσμο θέλησε να κάνει μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter λέγοντας το δικό του ευχαριστώ στους πολίτες που μάχονται για ένα καλύτερο αύριο.

Το μήνυμα του Κυριάκου Μητσοτάκη στο Twitter

«Καθώς η Ελλάδα παλεύει ενάντια στις δύσκολες πυρκαγιές, οι πυροσβέστες, οι πιλότοι και οι άνδρες και οι γυναίκες της αστυνομίας εργάζονται ακούραστα για να προστατεύσουν ζωές, περιουσίες και τα δάση μας. Αλλά δεν είναι μόνοι. Δίπλα τους στέκονται οι εταίροι και οι σύμμαχοί μας. Είμαστε ευγνώμονες για τη βοήθειά σας», έγραψε χαρακτηριστικά.

Μαίνεται η φωτιά για έκτη ημέρα στην Αλεξανδρούπολη

Για έκτη ημέρα καίει η φωτιά στην Αλεξανδρούπολη, με πυροσβέστες, εθελοντές και κατοίκους να προσπαθούν να σβήσουν τις φλόγες. Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, το πύρινο μέτωπο παραμένει μεγάλο και στο σημείο επιχειρούν 2 αεροσκάφη και 4 ελικόπτερα. Υπενθυμίζεται πως η φωτιά ξέσπασε το Σάββατο 19 Αυγούστου.