Ευχάριστα νέα για την Βάλια Χατζηθεοδώρου: Το βίντεο - επιβεβαίωση

Το νέο της επαγγελματικό βήμα

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Instagram/@valiahtz_
Instagram/@valiahtz_

Έχει σπουδάζει αισθητική, εργάζεται ως μοντέλο, influencer και brand ambassador και με τη νέα τηλεοπτική σεζόν θα την βλέπουμε, όπως φαίνεται, κάθε Σαββατοκύριακο στους τηλεοπτικούς μας δέκτες μέσα από την συχνότητα του Mega, αφού η Βάλια Χατζηθεοδώρου είναι το νέο μέλος της ομάδας του Χαμογέλα και πάλι που παρουσιάζει εδώ και χρόνια η Σίσσυ Χρηστίδου.

Το νέο επαγγελματικό βήμα της Βάλιας Χατζηθεοδώρου

Πριν από λίγο καιρό είχε δημοσιευθεί στο προφίλ του φίλου της Fipster, στο Tik Tok, ένα βίντεο στο οποίο γινόταν αναφορά στο νέο επαγγελματικό βήμα της Βάλιας, χωρίς όμως να ειπωθούν περαιτέρω πληροφορίες. Ξέρετε, όμως, πόσο περίεργη είμαι γενικά...

Από τη νέα σεζόν, λοιπόν, η Βάλια θα παίρνει την τσαντούλα της κάθε Σαββατοκύριακο και θα την βλέπουμε στο πλατό του Χαμογελά και πάλι, την εκπομπή που έχει δυο απώλειες, μια της Ελένης Βουλγαράκη που πάει στο πρωινό του ΑΝΤ1 και μια του Δημήτρη Αλεξάνδρου που «πετάει» για Ζαρίφη μεριά...

Η ανακοίνωση του Mega για την Σίσσυ Χρηστίδου και το Χαμογέλα και πάλι

«Η δημοφιλής παρουσιάστρια που άλλαξε τα Σαββατοκύριακά μας μέσα από την πρωινή ψυχαγωγική εκπομπή της Χαμογέλα και πάλι! θα συνεχίσει να μοιράζει το πιο εγκάρδιο χαμόγελο της ελληνικής τηλεόρασης.

Η Σίσσυ Χρηστίδου ανήκει στο δυναμικό του MEGA από το 2021 και έχει καταφέρει να συνδυάσει πολύ εύστοχα την ψυχαγωγία με την ενημέρωση, αγγίζοντας με προσοχή και ευαισθησία πολλά φλέγοντα θέματα της επικαιρότητας. Έχει αποδείξει ότι ασχολείται σε βάθος με ζητήματα που απασχολούν την κοινή γνώμη και τα αναδεικνύει βασισμένη στη σωστή έρευνα της δημοσιογραφικής της ομάδας, δείχνοντας εμπιστοσύνη και σεβασμό στους συνεργάτες της.

Με πηγαίο χιούμορ, έξυπνο σχολιασμό, μοναδική άνεση στις συνεντεύξεις, καλά αντανακλαστικά και ένα από τα πιο φωτογενή πρόσωπα της μικρής οθόνης, η Σίσσυ Χρηστίδου συνεχίζει να ανήκει στο δυναμικό του MEGA.

ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ: BARKING WELL MEDIA»