Μίντλετον και Ουίλιαμ: Ο αποτρόπαιος κανονισμός που ακολουθούν τα παιδιά τους - «Τρώνε στο παιδικό δωμάτιο μέχρι να...»

Λυπηρό...

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Instagram/@katemiddletonprincessofwales
Instagram/@katemiddletonprincessofwales

Θλίψη προκαλούν τα όσα δήλωσε στο Harper’s Bazaar ο πρώην βασιλικός σεφ, Ντάρεν Μακ Γκράντι, για τους βασιλικούς κανονισμούς και τα παιδιά των γαλαζοαίματων. Ο Ντάρεν Μακ Γκράντι που εργάστηκε και στην αείμνηστη βασίλισσα Ελισάβετ αλλά και στην πριγκίπισσα Νταϊάνα ανέφερε με μεγάλη βεβαιότητα πως τα παιδιά δεν τρώνε ποτέ με τους γονείς τους.

Γιατί η Σάρλοτ, ο Τζορτζ και ο Λούις δεν τρώνε με την Κέιτ Μίντλετον και τον πρίγκιπα Ουίλιαμ;

«Δεν επιτρέπεται να κάθονται με τους ενήλικες μέχρι να μάθουν την τέχνη της ευγενικής συζήτησης», τόνισε ο σεφ λέγοντας πως ο κανονισμός αυτός δεν έχει εξαιρεθεί ποτέ και για κανέναν, ακόμα και τις γιορτές (όπως Χριστούγεννα) οι γονείς τρώνε ξεχωριστά από τα παιδιά τους. Στην ερώτηση που τρώνε τα παιδιά εκείνος απάντησε πως τρώνε στα παιδικά δωμάτιά τους μαζί με τις νταντάδες τους οι οποίες έχουν και τον ρόλο της δασκάλας. Τι εννοούμε με αυτό;

«Δουλειά των νταντάδων δεν είναι μόνο να εκπαιδεύουν το μυαλό των νεαρών πριγκίπων, αλλά και τους ουρανίσκους τους. Η νταντά έχει πάντα τον έλεγχο του μενού και φροντίζει να τρώνε ισορροπημένα γεύματα που όχι μόνο περιέχουν πολλά λαχανικά, αλλά τους εισάγει και σε νέα πιάτα για ενήλικες», είπε ο Μακ.

Αυτός ο λυπηρός κανόνας μας θύμισε τους κανόνες που έχει βάλει στο σπίτι και στα παιδιά της η Kim Kardashian... (δείτε εδώ περισσότερα).