Φωτιά στον Έβρο: «Κοριτσάκια μου γλυκιά, ο πιο σκληρός θάνατος σας βρήκε» - Σπαραγμός με τους λυγμούς του μελισσοκόμου μπροστά στην περιουσία του που έγινε στάχτη

«Θα υποφέρω πολύ καιρό για τον άνισο αγώνα μέχρι θανάτου που δώσατε»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Φωτιά στον Έβρο: «Κοριτσάκια μου γλυκιά, ο πιο σκληρός θάνατος σας βρήκε» - Σπαραγμός με τους λυγμούς του μελισσοκόμου μπροστά στην περιουσία του που έγινε στάχτη

Σπαρακτικές είναι οι εικόνες που κάνουν τον γύρο του διαδικτύου τις τελευταίες ημέρες εξαιτίας των πολλαπλών πυρκαγιών που έχουν ξεσπάσει σε όλη την Ελλάδα, με τα καμένα σπίτια και τις περιουσίες των ανθρώπων. Συγκλονιστικό, όμως, και άκρως συγκινητικό είναι το βίντεο ενός μελισσοκόμου στον Έβρο.

Ο Γιώργος Καραφυλλίδης δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook τις στάχτες που απέμειναν, αφού πλέον δεν υπάρχει κανένα άλλο ίχνος από τα μελίσσια του. Τα λόγια του, μάλιστα, ράγισαν καρδιές, καθώς ο πόνος του για τις μέλισσες που χάθηκαν μαρτυρικά, δεν περιγράφεται.

Δείτε επίσης: Φωτιά στην Πάρνηθα: «Κάηκε! Το πλήρωνα από την σύνταξή μου» - Σπάραξε στο κλάμα κάτοικος του Μενιδίου για το σπίτι του

Σπαραγμός με τον μελισσοκόμο που έχασε την περιουσία του από την φωτιά στον Έβρο

«Ψυχούλες μου όμορφες, κοριτσάκια μου γλυκιά ο πιο σκληρός θάνατος σας βρήκε. Χωρίς να έχετε ποτέ καμία απαίτηση, μόνο υποχρεώσεις. Λίγο νεράκι στον παρατεταμένο καύσωνα μόνο θέλατε. Υποφέρω μόνο που σκέφτομαι πόσο γρήγορα και νευρικά κουνούσατε τα φτεράκια σας για για να γλιτώσετε από τον καπνό και της φλόγες τη Βασίλισσα σας, ώστε να επιβιώσει το σμήνος σας και μετά το θάνατο σας. Θα υποφέρω πολύ καιρό για τον άνισο αγώνα μέχρι θανάτου που δώσατε. Όσο μελισσάκια και να φτιάξω πάντα για εσάς θα έχω ένα μαύρο κομμάτι μέσα μου. Σας ευχαριστώ για όλα κοριτσάκια μου», έγραψε συγκεκριμένα και ένα κύμα συμπαράστασης δημιουργήθηκε στα σχόλια για εκείνον.

Ψυχούλες μου όμορφες,κοριτσάκια μου γλυκιά ο ποιο σκληρός θάνατος σας βρήκε. Χωρίς να έχετε ποτέ καμία απαίτηση, μόνο υποχρεώσεις. Λίγο νεράκι στον παρατεταμένο καύσωνα μόνο θέλατε. Υποφέρω μόνο που σκέφτομαι πόσο γρήγορα και νευρικά κουνουσατε τα φτεράκια σας για για να γλιτώσετε από τον καπνό και της φλόγες τη Βασίλισσα σας, ώστε να επιβιώσει το σμήνος σας και μετά το θάνατο σας. Θα υποφέρω πολύ καιρό για τον άνισο αγώνα μέχρι θανάτου που δώσατε. Όσο μελισσακια και να φτιάξω πάντα για εσας θα έχω ένα μαύρο κομμάτι μέσα μου. Σας ευχαριστώ για όλα κοριτσάκια μου .

Posted by Giorgos Karafillidis on Wednesday, August 23, 2023

Το πρόσωπο πίσω από τις viral φωτογραφίες με τον άνδρα που σώζει δεμένα άλογα μέσα από τις φλόγες

Τις τελευταίες ώρες έχει γίνει viral μία φωτογραφία ενός νεαρού άνδρα ο οποίος όσο η φωτιά έκαιγε στη Φυλή, εκείνος έμπαινε ανάμεσα στις φλόγες για να σώσει τα σκυλάκια, τα άλογα και τα γαϊδουράκια της περιοχής, τα οποία ήταν δεμένα και κινδύνευαν να γίνουν στάχτη μαζί με τα σπίτια και τις περιουσίες τόσων ανθρώπων.

Ο κόσμος τον χαρακτηρίζει "ήρωα" για το θάρρος του και όχι άδικα! Μέχρι στιγμής, όμως, επρόκειτο για έναν αφανή ήρωα, χωρίς να είναι γνωστή η ταυτότητά του. Η σύζυγός του, ωστόσο, αποκάλυψε ποιος είναι και με μία ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook μίλησε για εκείνον με τα πιο όμορφα λόγια θαυμασμού.

Δείτε επίσης: Φωτιά στη Φυλή: Έκκληση για βοήθεια - Αγνοείται 77χρονος στη Χασιά

Ο λόγος για τον Λεωνίδα Ρόδη. Η καλή του, Ελίνα, έγραψε χαρακτηριστικά: «Αυτός που βλέπετε να τρέχει μέσα στις φωτιές για να σώσει τα πλάσματα αυτά είναι ο άνθρωπος μου! Είναι ο άντρας μου και πατέρας του παιδιού που περιμένουμε! Δεν θέλω ήρωες! Θέλω τον άνθρωπο μου ασφαλή και υγιή στο σπίτι μας!

ΓΙΑΤΊ ΓΙΑ ΜΈΝΑ ΕΊΝΑΙ ΉΡΩΑΣ ΚΆΘΕ ΜΈΡΑ!Ο ΔΙΚΟΣ ΜΟΥ ΉΡΩΑΣ!!!Στους παλικαράδες που λένε ότι "γαμιούνται αυτοί που έφυγαν τρέχοντας" έχω να πω πως υπάρχουν γυναίκες με παιδιά εκεί έξω που περιμένουν τους άντρες τους και παιδιά που περιμένουν τους μπαμπάδες τους να γυρίσουν στο σπίτι, και όχι στάχτες, μετάλλια ανδρείας και ηρωισμού!!

Τι να τον κάνω εγώ τον ήρωα αν χάσω τον άνθρωπο μου και το παιδί μου δεν γνωρίσει τον πατέρα του? Όχι άλλους ήρωες!!! Ανθρώπους ζωντανούς θέλουμε!!! Βαρεθήκαμε να κλαίμε για τους ήρωες που χάνονται σε κάθε καταστροφή!!!».