Ο γιος της Ιωάννας Σιαμπάνη μεγάλωσε πολύ - Η φωτογραφία του Τζίμη Σταθοκωστόπουλου με τον μικρό Φώτη στην Άνδρο

Τρέλανε όλη την παραλία

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Instagram / Ιωάννα Σιαμπάνη
Instagram / Ιωάννα Σιαμπάνη

Η Ιωάννα Σιαμπάνη απολαμβάνει τις καλοκαιρινές της διακοπές στο πλευρό του συζύγου της, Τζίμη Σταθοκωστόπουλου, και του γιου της και καθημερινά δημοσιεύει μέσα από τα social media της βίντεο και φωτογραφίες από την ζωή τους στο νησί της Άνδρου (δείτε εδώ τη στιγμή που θήλαζε δημόσια δίπλα στο κύμα).

Την Πέμπτη 24/8 αναδημοσίευσε, μάλιστα, στο προφίλ της στο Instagram την φωτογραφίες που ανέβασε σε story ο άντρας της, παίζοντας με τον μικρό Φώτη στην παραλία, με την ίδια να τους κοιτάει και να "λιώνει". Ο μπέμπης έχει μεγαλώσει πολύ και προσπαθεί να εξερευνά όλα όσα βλέπει τριγύρω του.

Η φωτογραφία του Τζίμη Σταθοκωστόπουλου από τις διακοπές με τον γιο του και την Ιωάννα Σιαμπάνη

«Οι άντρες της ζωής μου», έγραψε χαρακτηριστικά η περήφανη μανούλα.

Τζίμης Σταθοκωστόπουλος Σιαμπάνη γιος

Η βάφτιση του μικρού Φώτη

Την Κυριακή 4/6, πέρα από τον γάμο του Λούκα Γιώρκα με την Βασιλική Σαμπάση (δείτε εδώ φωτογραφίες και βίντεο από το μυστήριο και το γλέντι), πραγματοποιήθηκε και η βάφτιση του μικρού γιου του Τζίμη Σταθοκωστόπουλου και της Ιωάννας Σιαμπάνη.

Η τελετή έλαβε χώρα στον Ιερό Ναό Αγίου Κωνσταντίνου και Ελένης στη Γλυφάδα και δίπλα στο υπέρλαμπρο ζευγάρι στεκόταν όλη την ώρα ο νονός του αγοριού, Νίκος Οικονομόπουλος, ντυμένος με μαύρο πουκάμισο και λευκό παντελόνι και παπούτσια. Ο τραγουδιστής είναι φίλος των γονιών και έδωσε στο βαφτιστήρι του το όνομα του πατέρα του επιχειρηματία που έφυγε από τη ζωή ξαφνικά, πριν από δύο χρόνια, Φώτιος.

Πέρα από την οικογένεια, στην ευτυχισμένη αυτή μέρα της Σιαμπάνη και του Σταθοκωστόπουλου βρέθηκαν και πολλοί καλοί φίλοι τους, ανάμεσα στους οποίους είναι και η Ελευθερία Ελευθερίου και η Αμαρυλλίς με το δικό της παιδί (δείτε εδώ ποιος είναι ο πατέρας του και επί 14 χρόνια σύντροφός της).

Σταθοκωστόπουλος Σιαμπάνη Οικονομόπουλος παιδί

Σταθοκωστόπουλος Σιαμπάνη Οικονομόπουλος παιδί βάφτιση

Σταθοκωστόπουλος Σιαμπάνη παιδί βάφτιση

Σταθοκωστόπουλος Σιαμπάνη παιδί

Ελευθερία Ελευθερίου Σταθοκωστόπουλος Σιαμπάνη Οικονομόπουλος βάφτιση

Αμαρυλλίς βάφτιση παιδιού Σταθοκωστόπουλου Σιαμπάνη

Μετά το μυστήριο, φυσικά, ακολούθησε γλέντι, με τον νονό να τραγουδά στο πνευματικό του παιδί το κομμάτι του "Για κάποιο λόγο", συγκινώντας όλους τους καλεσμένους.

Μιλώντας στις κάμερες ο ίδιος, δήλωσε: «Εύχομαι στο μωρό να ζήσει να ευτυχήσει και να είναι πάντα ένας πολύ καλός Χριστιανός».