Σε αναπηρικό καροτσάκι γνωστός ηθοποιός μετά από άσχημο τραυματισμό

«Σε όλους τους άντρες και τις γυναίκες που είναι 40 ετών και άνω, να προσέχουν γιατί η ζωή δεν είναι παιχνίδι»

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Σε αναπηρικό καροτσάκι γνωστός ηθοποιός μετά από άσχημο τραυματισμό

Γεννήθηκε στη Φιλαδέλφεια της Πενσυλβάνια και άρχισε να ακολουθεί μια καριέρα στο stand-up comedy αφού έπαιξε σε ερασιτεχνικά σε ένα κλαμπ της Φιλαδέλφειας. Σήμερα είναι ευρέως γνωστός και μέσα από το δικό του πάθημα θέλει να βοηθήσει και να προφυλάξει όλο τον κόσμο.

«Σε όλους τους άντρες και τις γυναίκες που είναι 40 ετών και άνω, να προσέχουν γιατί η ζωή δεν είναι παιχνίδι, σεβαστείτε αυτή την ηλικία. Και εγώ απλώς αναγκάστηκα να τη σεβαστώ. Ξέρω ότι έτσι μπορώ να βοηθήσω ανθρώπους εκεί έξω και δεν θέλω να τρομάζουν όταν θα με δουν σε αναπηρικό καροτσάκι», είπε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός Κέβιν Χαρτ σε βίντεο που δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Ο τραυματισμός που καθήλωσε σε καροτσάκι τον ηθοποιό Κέβιν Χαρτ

Ο γνωστός ηθοποιός όπως φαίνεται χτύπησε σε φιλικό αγώνα NFL εναντίον του Στέβαν Ρίντλει. Ο τραυματισμός ήταν πολύ σοβαρός κι από τότε βρίσκεται σε καροτσάκι. Όπως ο ίδιος τόνισε αντιμετωπίζει θλάση κάτω κοιλιακών και ρήξη προσαγωγών, πράμα που καθιστά αδύνατο το να περπατήσει.

Η προσωπική του ζωή

Ο Χαρτ παντρεύτηκε την Τόρει Χαρτ το 2003. Τον Μάρτιο του 2005 γεννήθηκε η κόρη τους Χάιβεν Λι Χαρτ. Στις 18 Φεβρουαρίου 2008, γεννήθηκε ο δεύτερος γιος τους, ο Χέντριξ Χαρτ. Το 2010, ο Χαρτ χώρισε νόμιμα από τη σύζυγό του, η οποία κάνει και stand-up περιοδείες μαζί του. Το διαζύγιο οριστικοποιήθηκε τον Νοέμβριο του 2011. Τον Αύγουστο του 2014, ο Χαρτ έκανε πρόταση γάμου στην Ενίκο Πάρις. Παντρεύτηκαν στις 13 Αυγούστου 2016, κοντά στη Σάντα Μπάρμπαρα της Καλιφόρνια.

Το πρώτο παιδί του ζευγαριού και το τρίτο του Χαρτ, ο Κένζο Κας, γεννήθηκε στις 21 Νοεμβρίου 2017. Τον Δεκέμβριο του 2017, ο Χαρτ παραδέχτηκε δημόσια ότι είχε απιστία στη σύζυγό του ενώ ήταν έγκυος. Το τέταρτο παιδί τους, ένα κορίτσι που ονομάζεται Kάορι Μέι, γεννήθηκε τον Σεπτέμβριο του 2020.