Μία άλλη η παπαδιά του Σασμού - Αγνώριστη με καπέλο στο κεφάλι τυλιγμένη με το παρεό της στην παραλία

Όπως δεν την έχουμε ξαναδεί

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Μία άλλη η παπαδιά του Σασμού - Αγνώριστη με καπέλο στο κεφάλι τυλιγμένη με το παρεό της στην παραλία

Η Στέλλα Γκίκα είναι η ηθοποιός που υποδύεται την παπαδιά στην αγαπημένη σειρά του ALPHA, Σασμός. Έχουμε συνηθίσει να την βλέπουμε, λοιπόν, ντυμένη με πιο αυστηρά ρούχα και μακιγιάζ, ωστόσο μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram έδειξε στο κοινό της την άλλη πλευρά της.

Πόζαρε καλυμμένη με παρεό στην παραλία, χωρίς ίχνος φίλτρου και make up, με ένα καπέλο στο κεφάλι της και μοναδικό της αξεσουάρ στο χαμόγελό της! Φαίνεται, δηλαδή, πως απολαμβάνει στο έπακρο όσο ακόμα χρόνο διαθέτει μέχρι να επιστρέψει για τα γυρίσματα του σίριαλ στην Αθήνα.

Δείτε επίσης: Οι φήμες επιβεβαιώθηκαν - Τελικά αρνήθηκε να συμμετέχει στον τρίτο κύκλο της σειράς

Η παπαδιά του Σασμού όπως δεν την έχουμε ξαναδεί

«Καλοκαίρι», έγραψε στο προφίλ της.

Στέλλα Γκίκα σασμός
Instagram / Στέλλα Γκίκα

Σούπερ αποκλειστικό: Ο Νικηφόρος κλείνεται σε μοναστήρι

Ουδέν κρυπτόν τελικά υπό τον ήλιο της Ανω Ποριάς στον Σασμό. Δίχως ίχνος μεταμέλειας, ο Νικηφόρος εμφανίζεται στο νοσοκομείο που νοσηλεύεται ο Μαθιός μετά τον πυροβολισμό και η Βασιλική σπάει επιτέλους τη σιωπή της και αποκαλύπτει την αλήθεια και στους δύο. Το ξέσπασμα του γιου της θα είναι μοιραίο.

Από την Κατερίνα Παπαγιαννοπούλου/TV24

Μέσα σε μια στιγμή ο κόσμος του γκρεμίστηκε. Ο Νικηφόρος έμαθε πως ο Μαθιός, ο άντρας που είχε για πρότυπο σε όλη του τη ζωή, σκότωσε τον πατέρα του και έχασε τη γη κάτω από τα πόδια του, αγνοώντας όμως τη μεγαλύτερη αλήθεια της ζωής του. Πως ο Στεφανής Σταματάκης δεν είναι ο βιολογικός του πατέρας. Στον τρίτο κύκλο της σειράς, που θα κάνει πρεμιέρα στα τέλη του Σεπτέμβρη, το μυστικό αυτό δεν θα μείνει για πολύ κρυφό. Η Βασιλική, σε μια προσπάθεια να φέρει κοντά όλη την οικογένειά της, θα αποκαλύψει την αλήθεια και θα ταράξει και τους δύο άνυρες της ζωής της.

Δείτε επίσης: Ουρλιαχτά και θρήνος στον Σασμό: «Είμαι καταραμένη» - Νεκρό το αγέννητο μωρό της Θοδώρας και του Λευτέρη

Πιο συγκεκριμένα, ο Νικηφόρος σε μια επίσκεψή του στο νοσοκομείο που θα νοσηλεύεται ο Μαθιός, δεν θα θέλει να μπει στο δωμάτιο του τελευταίου. «Ελα μέσα τώρα! Εχω κάτι να πω και στους δυο σας. Δεν θα το ξαναπώ», του λέει επιτακτικά όταν εκείνος προβάλλει αντίσταση και τελικά την ακολουθεί. Ο Μαθιός ανοίγει τα μάτια του με δυσκολία και η Βασιλική τρέχει κοντά του. Διστακτικά, ο νεαρός άντρας πλησιάζει το κρεβάτι του ανθρώπου που πριν λίγες ώρες πυροβόλησε και η μητέρα του προσπαθεί να τον φέρει ακόμα πιο κοντά. «Μη μου ζητάς να έρθω στο πλάι του φονιά τού πατέρα μου», θα της πει και οι λέξεις που θα βγουν από τη Βασιλική θα τον χτυπήσουν σαν ρεύμα. «Κάνεις λάθος, αγόρι μου. Μπορεί να είναι φονιάς του Στεφανή αλλά όχι του πατέρα σου», θα του πει και έπειτα θα συνεχίσει: «Ο Μαθιός είναι ο πατέρας σου, Νικηφόρε».

Σασμός Νικηφόρος Μοναστήρι

Ο Νικηφόρος τρελαίνεται. Αρχικά νομίζει ότι η μητέρα του τού κάνει πλάκα, όταν όμως του επιβεβαιώνει πως αυτό ήταν το αποτέλεσμα του τεστ DNA που είχε δώσει στον παπα-Μιχάλη αλλά στη συνέχεια εκείνος έκαψε, χάνει τα λογικά του. Πηγαίνει στο σπίτι του και δεν τον χωράει ο τόπος. Σπάει τα πάντα και φεύγει με σκοπό να μιλήσει με τον μοναδικό φίλο που του έχει απομείνει, τον Μανόλη. Ομως και αυτή η προσπάθεια αποβαίνει μοιραία, αφού γρήγορα θα καταλάβει πως εκείνος γνώριζε την αλήθεια για τον φόνο του Στεφανή και του την έκρυβε. Τα δύο αγόρια για πρώτη και τελευταία φορά θα πιαστούν στα χέρια.

Δείτε επίσης: Νεκρός στο Σασμό και «μετακομίζει» στο Προξενιό της Ιουλίας

Ο Νικηφόρος θα αρχίσει να βλέπει γύρω του μόνο εχθρούς και προδότες. «Νιώθω απίστευτα προδομένος. Οι δύο πιο κοντινοί μου άνθρωποι με πρόδωσαν με τον χειρότερο τρόπο. Ο ένας, το πρότυπό μου, βγήκε ψεύτης, δολοφόνος και ο καλύτερός μου φίλος το ήξερε και δεν είπε λέξη τόσα χρόνια», θα πει στον παπα-Μιχάλη λίγο αργότερα. «Ολοι μου κρύβατε πράγματα για να με προστατεύσετε και δείτε τώρα τι κάνατε. Πώς θα μπορέσω να εμπιστευτώ άνθρωπο ξανά; Δεν αναγνωρίζω καν την ίδια μου τη μάνα». Ο παπάς βλέποντάς τον σε απόγνωση του δίνει την ιδέα να μπει για ένα διάστημα σε μοναστήρι προκειμένου να βάλει τις σκέψεις του σε μια σειρά. Για την ακρίβεια του λέει: «Τι θα έλεγες να πήγαινες μερικές ημέρες στο μοναστήρι που πηγαίνω κι εγώ όταν είμαι μπερδεμένος; Θα μιλήσω στον πνευματικό μου και θα σε ακούσει. Εκεί θα γαληνέψει η ψυχούλα σου».

Την πρόταση θα αποδεχτεί ο γιος της Βασιλικής και άμεσα θα βρεθεί στο μοναστήρι για να πάρει τις αποφάσεις του.