Ιωάννα Τούνη & Βρισηίδα Ανδριώτου: Τα βίντεο «καρφιά» για τις φίλες φίδια που προκάλεσαν αντιδράσεις

Κάποτε ήταν κολλητές και τώρα δεν λένε ούτε "γεια"

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Instagram / Ιωάννα Τούνη / Βρισηίδα Ανδριώτου
Instagram / Ιωάννα Τούνη / Βρισηίδα Ανδριώτου

Η Ιωάννα Τούνη δημοσίευσε ένα βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Tik Tok αναφερόμενη στους φίλους "φίδια", οι οποίοι με τον ένα ή με τον άλλο τρόπο την πρόδωσαν και έτσι έχουν σταματήσει πλέον να μιλάνε.

«Όταν σου λένε: Γιατί δεν κάνεις πλέον παρέα με την @@@@; Ήσασταν πολύ ωραίες μαζί», έγραψε η influencer συγκεκριμένα στο βίντεο που κοινοποίησε και στην περιγραφή πρόσθεσε: «Όλοι είχαμε αυτόν τον φίλο φίδι κάποτε».

Δείτε επίσης: «Αγάπη μου θα το πεις εσύ ή να το πω εγώ;» - Το βίντεο της Ιωάννας Τούνη με την φουσκωμένη κοιλίτσα και το ξεκαθάρισμα για την δεύτερη εγκυμοσύνη

Τα βίντεο της Ιωάννας Τούνη και της Βρισηίδας Ανδριώτου που προκάλεσαν σχόλια για την φιλία τους

Αυτό αμέσως κίνησε υποψίες, με τους ακόλουθούς της να αναρωτιούνται στα σχόλια σε ποιον απευθύνεται αυτή η σπόντα. Μερικοί ρώτησαν για την Δήμητρα Αλεξάνδράκη, με την οποία δεν βρίσκεται πολύ συχνά πια, αλλά έχουν εξηγήσει πως δεν έχει αλλάξει κάτι μεταξύ τους και πως όλο αυτό συμβαίνει λόγο του ελάχιστου ελεύθερου χρόνου που διαθέτουν. Γι' αυτό και η ίδια απάντησε ξανά: «Καλεεεε όχι! Την λατρεύω την Δήμητρα! Η καλύτερη ψυχούλα».

Υπήρξαν, όμως, και κάποιοι οι οποίοι σκέφτηκαν την Βρισηίδα Ανδριώτου (δείτε εδώ την αποκάλυψη για τον γάμο της με τον Σπύρο Μαρτίκα). Οι δυο τους κάποτε ήταν κολλητές, αλλά αυτό δεν κράτησε για πολύ, με την Ιωάννα Τούνη να έχει δηλώσει στο παρελθόν πως η πρώην συμπαίκτριά της στο My Style Rocks έκανε το λάθος, κάτι που εκείνη αρνήθηκε.

σχόλια σε βίντεο Τούνη

«Με τη Βρισηίδα δε μιλάμε και δεν ξέρω αν θα ξαναμιλήσουμε. Έχει γίνει κάτι. Δεν έχει γίνει κανένα unfollow. Εγώ δεν έχω κάνει κάτι ποτέ σε κανέναν, οπότε, όταν κάτι γίνεται, φταίνε πάντα οι άλλοι. Δε μιλάμε, δεν ξέρω αν θα ξαναμιλήσουμε. Εγώ είμαι μια χαρά και ετοιμάζω συνέχεια ρούχα», είχε δηλώσει τότε η Ιωάννα Τούνη στην εφημερίδα On time και στη Σάσα Σταμάτη.Ιωάννα Τούνη Βρισηίδα Ανδριώτου

Από τη μεριά της η Βρισηίδα Ανδριώτου ανέφερε στην εφημερίδα: «Δεν έχει γίνει κανένα unfollow. Έχει γίνει κάτι μεταξύ μας. Οι φιλίες περνάνε κρίσεις. Δε μιλάμε τώρα και δεν ξέρω αν θα ξαναμιλήσουμε. Την αγαπώ πάρα πολύ την Ιωάννα, έγινε κάτι μεταξύ μας, αυτό είναι όλο».

Σαν να μην έφτασαν τα σχόλια κάτω από το βίντεο της ξανθιάς influencer όμως, τις φήμες φούντωσε το γεγονός πως και η Βρισηίδα Ανδριώτου ανέβασε βίντεο με αντίστοιχο περιεχόμενο στο δικό της προφίλ στο Tik Tok.

«POV: Στις/ους φίλες/ους που έλεγες τα πάντα γιατί έβλεπες πάντα το καλό στους άλλους», έγραψε.