«Νιαου βρε Καιτούλα» - Σαν κοριτσάκι με κοτσιδάκια στα μαλλιά η Γαρμπή

"Έβγαλε γλώσσα" στον Διονύση Σχοινά

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Instagram / Καίτη Γαρμπή
Instagram / Καίτη Γαρμπή

Η Καίτη Γαρμπή έχει αποδείξει πολλές φορές πως είναι τέρμα ακομπλεξάριστη, μέσα από τις αμακιγιάριστες φωτογραφίες που δημοσιεύει στα μέσα κοινωνικής της δικτύωσης, καθώς δεν φοβάται να τσαλακωθεί και να δείξει τον πραγματικό της εαυτό.

Την Παρασκευή 25/8, μάλιστα, ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μία φωτογραφία της, την οποία τράβηξε ο σύζυγός της, Διονύσης Σχοινάς, όπου πόζαρε στον φακό, με ελάχιστο make up στο πρόσωπό της, έχοντας τα μαλλιά της πιασμένα κοτσιδάκια, βγάζοντας την γλώσσα της έξω (δείτε εδώ άλλη μία φωτογραφία που την τράβηξε με πετσέτα στο κεφάλι, καλυμμένη με σεντόνι).

Η παιχνιδιάρικη φωτογραφία της Καίτης Γαρμπή

«Νιάου, νιάου βρε Καιτούλα με τη ρόζ γλωσσούλα

@dionisis_sxoinas ποιός άλλος!

#itsplaytime Λίγο ρόζ, μήπως σπάσει λίγο η μαυρίλα των ημερών...», έγραψε χαρακτηριστικά η τραγουδίστρια στο προφίλ της, δίνοντας μία ευχάριστη νότα στην καθημερινότητα των ακολούθων της.

Ο άγνωστος χωρισμός τους πριν τον γάμο

Σε ένα από τα επεισόδια του J2US ανέβηκαν στη σκηνή η Βίκυ Κουλιανού και ο Άρης Πετράκης, οι οποίοι τραγούδησαν το "Ζήσαμε", ένα τραγούδι που ανήκει στην Καίτη Γαρμπή και τον Διονύση Σχοινά.

Την ώρα που η τραγουδίστρια, λοιπόν, έκρινε το ζευγάρι, αποκάλυψε ένα πολύ σημαντικό και προσωπικό στοιχείο για την σχέση της με τον σύζυγό της εκείνη την περίοδο. Είχαν αποφασίσει να τραβήξουν χωριστούς δρόμους, αλλά όλα εξελίχθηκαν εντελώς διαφορετικά.

«Το τραγούδι αυτό παιδιά, όταν το τραγουδήσαμε ήμασταν χωρισμένοι με τον Διονύση. Ήμασταν αλλού ντ’ αλλού, αλλά τελικά όπως αποδείχτηκε δεν χωρίσαμε ποτέ. Και τότε δηλαδή, εμείς στο video clip τα δικά μας τα κάναμε», είπε η ίδια.