«Εύχομαι να έρθουν σπίτι σου να σε βιάσουν, που θα ήθελες, παλιοασχήμια» - Κινείται νομικά η Έλενα Ακρίτα

Το χυδαίο σχόλιο που έλαβε και η απάντησή της

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η Έλενα Ακρίτα όσο οι εξελίξεις στα μέτωπα των πυρκαγιών "έτρεχαν" σχολίαζε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook με μία πιο κριτική ματιά τα γεγονότα, κάτι που προκάλεσε την αντίδραση ενός χρήστη της πλατφόρμας, ο οποίος είναι υποστηρικτής της Ελληνικής Λύσης του Κυριάκου Βελόπουλου.

Πιο συγκεκριμένα, έκανε την εξής ανάρτηση για τη φωτιά στον Έβρο και την σύλληψη των μεταναστών:

«"Η άσκηση δίωξης σε αλλοδαπούς για εμπρησμό για τις πυρκαγιές στον Έβρο επιβεβαιώνουν θριαμβευτικά όσα κατήγγειλε ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης από τη Θράκη για ξενόφερτους εμπρηστές!".

Κυριάκος Βελόπουλος

Σήμερα μάθαμε από τον Βελόπουλο ότι σύλληψη σημαίνει αυτομάτως κι ενοχή: από το αστυνομικό τμήμα στο κελί με fast track διαδικασίες. Δηλαδή να πετάξουμε στα σκουπίδια νόμους, δικαστές, δικαστήρια, δικηγόρους. Άχρηστα όλα, άχρηστα κι αχρείαστα: άπαξ και σε συλλάβει ο αστυνόμος είσαι ένοχος, τέλος.

Η Αστυνομία τους συνέλαβε επειδή τους κατήγγειλαν αυτοί που τους έκλεισαν στην κλούβα για να ελαφρύνουν τη δική τους θέση.

Γελάει ο κόσμος, κυριε Βελόπουλε.

Πολύ.

Πιο πολύ κι απ’ όσο γέλασε με τις επιστολές του Χριστού.

Τον οποίο Χριστό επίσης τον συνέλαβαν».

«Η άσκηση δίωξης σε αλλοδαπούς για εμπρησμό για τις πυρκαγιές στον Έβρο επιβεβαιώνουν θριαμβευτικά όσα κατήγγειλε ο...

Posted by Elena Akrita on Thursday, August 24, 2023

Κινείται νομικά η Έλενα Ακρίτα μετά από χυδαίο σχόλιο που έλαβε

Εκείνος, λοιπόν, της επιτέθηκε στα σχόλια, χρησιμοποιώντας αποτρόπαιους χαρακτηρισμούς και εκφράσεις, με την ίδια να εξηγεί πως σκοπεύει να κινηθεί νομικά. Παρόλο που ο συγκεκριμένος κύριος έσβησε τα μηνύματά του, η Έλενα Ακρίτα είχε απαθανατίσει όλα όσα της δήλωσε, διατηρώντας αποδεικτικά στοιχεία.

«Update. Τα έσβησε. Όλα.

Δημήτρη Πετρίδη δεν ήξερες δε ρώταγες που πήγες κι έμπλεξες μαζί μου; Νομιζεις ότι επειδή με φωτογραφίζεις χωρίς να βάλεις το όνομα μου γιατί φοβασαι, θα τη γλιτώσεις στα δικαστήρια; Για ρωτά έναν πρωτοετή Νομικής να σου εξηγήσει το όνειρο.

Έτσι με βρίζει το φαν κλαμπ της Ελληνικής Λύσης και του βουλευτή Παπαδάκη. Καταδικάζεις Βελόπουλε ή μπα;», έγραψε στη νέα της ανάρτηση με τις φωτογραφίες από τα σχόλια του άγνωστου άνδρα.

Δείτε επίσης: Μετά την Ελένη Γερασιμίδου - Ο Αλέξης Κούγιας μηνύει την Έλενα Ακρίτα και την...

Update. Τα έσβησε. Όλα. ————————————— Δημήτρη Πετρίδη δεν ήξερες δε ρώταγες που πήγες κι έμπλεξες μαζί μου; Νομιζεις ότι...

Posted by Elena Akrita on Friday, August 25, 2023