Με τούλινο ρομαντικό νυφικό με μακρύ πέπλο - Παντρεύτηκε με θρησκευτικό γάμο η Ευγενία Δημητροπούλου και βάφτισε την κόρη της

Φωτογραφίες από τα δυο μυστήρια

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Με τούλινο ρομαντικό νυφικό με μακρύ πέπλο - Παντρεύτηκε με θρησκευτικό γάμο η Ευγενία Δημητροπούλου και βάφτισε την κόρη της

H Ευγενία Δημητροπούλου εδώ και χρόνια ζει έναν όμορφο έρωτα με τον νευροχειρούργο, Στέλιο Βαλτάκη. Χθες 27/8 λοιπόν, αποφάσισαν να παντρευτούν με θρησκευτικό γάμο, 2 περίπου χρόνια μετά τον πολιτικό, ενώ παράλληλα πραγματοποίησαν και την βάφτιση της κόρης τους, η οποία πήρε το όνομα Ευαγγελία.

Καλεσμένοι ήταν μονάχα στενοί φίλοι, συνεργάτες και συγγενείς, αφού το ζευγάρι ήθελε να κρατήσει αυτές τις όμορφες στιγμές μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Άλλωστε και οι δυο αποφεύγουν την έκθεση στα Media θέλοντας έτσι να προστατεύσουν την ιδιωτική τους ζωή.

Η είδηση λοιπόν του γάμου και της βάφτισης έγινε γνωστή μέσω των social media και συγκεκριμένα μέσα από αναρτήσεις που έκανε η καλή της φίλη, Δήμητρα Λαζαράτου.

Φωτογραφίες από το γάμο της Ευγενίας Δημητροπούλου και του Στέλιου Βαλτάκη

Ο γάμος ήταν παραμυθένιος και τελέστηκε έξω από την εκκλησία. Η Ευγενία Δημητροπούλου μάλιστα έδειχνε σαν πριγκίπισσα μέσα στο παραμυθένιο νυφικό της που ήταν τούλινο με διαφάνειες.

Παρανυφάκι ήταν η κόρης τους Ευαγγελία η οποία ήταν μια σκέτη γλύκα (δείτε φωτογραφίες από το παιδικό δωμάτιο).

Στέλιος Βαλτάκης Ευγενία Δημητροπούλου γάμος

Ευγενία Δημητροπούλου Στέλιος Βαλτάκης γάμος

Φωτογραφίες από τη βάφτιση της κόρης τους

Μετά το γάμο πραγματοποιήθηκε η βάφτιση της κορούλας της. Στη δεξίωση το γλέντησαν όλοι μέσα από την καρδιά τους. Στο παιδικό μπουφέ ήταν διάφορα γλυκά σε ροζ χρώμα.

Ευγενία Δημητροπούλου βάφτιση κόρης

Ευγενία Δημητροπούλου κόρη υιοθεσία

Η εξομολόγηση για την υιοθεσία της μικρής Ευαγγελίας

«Δεν είμαι κοπέλα που έγινε μαμά στα 20. Το συζητήσαμε πάρα πολύ νωρίς το θέμα της υιοθεσίας στη σχέση μας με τον Στέλιο. Το θέλαμε και χωριστά. Όταν προχωρούσε η σχέση είπαμε ότι αυτή είναι η πρώτη επιλογή. Κάναμε διακρατική υιοθεσία. Η κόρη μας γεννήθηκε στη Σιέρρα Λεόνε. Τα διαθέσιμα παιδιά για υιοθεσία στην Ελλάδα είναι πάρα πολύ λίγα γιατί δεν είναι νομικά διαθέσιμα. Γι’ αυτό και προωθείται η αναδοχή και όχι η υιοθεσία.

Εγώ έψαχνα σαν τρελή. Δεν μπορείς να φανταστείς πόση δύναμη νιώθεις ότι αυτό το πράγμα θα το καταφέρω ο κόσμος να γυρίσει ανάποδα. Κάποια στιγμή όταν έφτασε η ώρα και βρέθηκε το παιδί ένιωσα ότι μπορώ να φτάσω εκεί κολυμπώντας. Εμάς η αξιολόγηση ξεκίνησε στην Ελλάδα, ταυτόχρονα ψάχναμε σε ποια χώρα μπορούμε. Είπαμε ότι θα πάμε στην Αφρική γιατί είναι συγκεκριμένες οι χώρες που είναι ανοιχτές για υιοθεσία στην Ελλάδα.

Αν δεν μυρίσεις τη Σιέρρα Λεόνε που μυρίζει όλη καμένο πλαστικό δεν μπορείς να καταλάβεις την τύχη σου που ζεις εδώ. Είναι πολύ εύκολο να κάνει έτσι ένα παιδάκι και να πιει μολυσμένο νερό. Αυτό που είπαμε είναι ότι σκοπός μας είναι να αλλάξουμε τον ρου της ιστορίας ενός παιδιού, όπου και να γεννήθηκε, ό,τι χρώμα και να έχει. Ζήτησα το τηλέφωνο επικοινωνίας με ένα ζευγάρι Ελλήνων που έχουν υιοθετήσει δύο παιδιά από τη Σιέρρα Λεόνε, η Μάρθα και ο Θανάσης, οι μοναδικοί Έλληνες πριν από εμάς. Είναι και η νονά της κόρης μας.

Μιλάω με όλον τον κόσμο που κατεβαίνει κάτω να υιοθετήσει. Υπάρχουν πάρα πολλά πράγματα που μπορεί να πάνε στραβά σε ένα τέτοιο ταξίδι. Όμως ήμασταν τυχεροί. Ήμασταν πολύ οργανωμένοι», είχε εξομολογηθεί.