Επέστρεψαν στον ΣΚΑΙ οι Αταίριαστοι - Τα πρώτα λόγια Χρήστου Κούτρα και Γιάννη Ντσούνου

«Γυρίσαμε. Καλημέρα, καλή εβδομάδα, καλή σχολική χρονιά, καλή σεζόν»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Επέστρεψαν στον ΣΚΑΙ οι Αταίριαστοι - Τα πρώτα λόγια Χρήστου Κούτρα και Γιάννη Ντσούνου

Μετά το Κοινωνία ώρα MEGA αλλά και το Σήμερα στον ΣΚΑΙ, πρεμιέρα στις 10:00 σήμερα Δευτέρα 28/8 το πρωί, έκαναν και οι Αταίριαστοι. Γιάννης Ντσούνος και Χρήστος Κούτρας καλημέρισαν το τηλεοπτικό κοινό και ευχήθηκαν καλή σεζόν.

Μάλιστα, ανακοίνωσαν και την αλλαγή που θα γίνει στην εκπομπή στην πορεία. Συγκεκριμένα θα πραγματοποιηθούν κάποιες αλλαγές λόγω καινούριων προσώπων και πραγμάτων.

Τα λόγια των Αταίριαστών στον ΣΚΑΙ

«Γυρίσαμε. Καλημέρα, καλή εβδομάδα, καλή σχολική χρονιά, καλή σεζόν. Είναι η δέκατη σεζόν που ξεκινάμε. Σας ευχαριστούμε πάρα πολύ. Ποιος το πίστευε ε; Όλα καλά» ανέφερε ο Χρήστος Κούτρας.

«Γυρίσαμε εδώ που ήμασταν στην ώρα μας κανονικά κι όλα καλά. Σχολική χρονιά όχι ακόμα, σε 15 ημέρες. Μια χαρά είναι το δέκα το καλό, παίρνει πόντους στη δηλωτή.» συμπλήρωσε ο Γιάννης Ντσούνος.

Η απώλεια από την εκπομπή

Σχολιάζοντας την παραίτηση του Αλέξη Τσίπρα από τον ΣΥΡΙΖΑ, γεγονός που ανακοίνωσε ο ίδιος στις 29/6 σε δημόσια ομιλία του και επικράτησε χαμός στο twitter, οι παρουσιαστές της εκπομπής Αταίριαστοι, ανακοίνωσαν ένα δυσάρεστο γεγονός.

Συγκεκριμένα, ο Χρήστος Κούτρας και ο Γιάννης Ντσούνος αποκάλυψαν πως και η εκπομπή τους μετρά αποχωρήσει. Ο αρχισυντάκτης τους αποφάσισαν να φύγει...

«Έχουμε κι εμείς αποχωρήσεις. Είμαστε λίγο... γιατί αποχωρεί ο Γιάννης Κολοκυθάς, ο άνθρωπος με τον οποίο ξεκινήσαμε μαζί, ο αρχισυντάκτης της εκπομπής, αποχωρεί μετά από 10 χρόνια. Κατάφερε να είναι ο μόνος άνθρωπος ο οποίος μπορεί να μας συγκινήσει», είπε ο Γιάννης Ντσούνος.

«Δεν θα μας χωρίσει ένα κανάλι, θα τα ξαναπούμε. Φίλοι είμαστε και δεν χανόμαστε», σχολίασε ο Χρήστος Κούτρας.