«Ένας μαλ@@κας θα χαλάσει 1000 άτομα; Άντε γ@@σου» - Άγριος καβγάς σε πανηγύρι που τραγουδούσε ο Σταμάτης Γονίδης

Το απόλυτο χάρος στην πίστα!

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Ένας μαλ@@κας θα χαλάσει 1000 άτομα; Άντε γ@@σου» - Άγριος καβγάς σε πανηγύρι που τραγουδούσε ο Σταμάτης Γονίδης

Ένας ασύλληπτος καβγάς σημειώθηκε σε πανηγύρι όπου τραγουδούσε ο Σταμάτης Γονίδης. Παρευρισκόμενοι τσακώθηκαν άσχημα πάνω στην σκηνή με κόσμο αλλά και αστυνομικές αρχές να προσπαθούν να τους χωρίσουν ώστε να μην χαλάσουν την συναυλία του καλλιτέχνη αλλά και να μην συμβεί κάτι χειρότερο ανάμεσα τους.

Η αντίδραση ωστόσο του τραγουδιστή ήταν εκείνη που έκανε viral το βίντεο! Πάνω στην σκηνή κρατώντας το μικρόφωνο έχοντας διακόψει το τραγούδι ξεκίνησε να λέει να τους βγάλουν έξω αφού ένας μα@@κας δεν γίνεται να χαλάσει 1000 άτομα που πήγαν να τον απολαύσουν.

Η αντίδραση του Γονίδη στον καβγά

«Έλα, έι, έλα να σου πω. Έι. Πάρτε τον έξω και τελείωσε. Ρε συ ένας μαλ@@@ θα χαλάσει χίλια άτομα εδώ μέσα; Βγάλε τον έξω ρε, βγάλε τον έξω! Και τέλος, έξω! Άντε γαμ@@@ να πούμε πρωί πρωί», ακούγεται να λέει στο βίντεο, με την ασφάλεια να τον απομακρύνει.

Δείτε επίσης: Οι πρώτες φωτογραφίες από την βάπτιση του εγγονού του Γονίδη - Τα δάκρια του Σταμάτη πάνω από την κολυμπήθρα

Λίγα λόγια για την καριέρα του

Σε νεαρή ηλικία αποφασίζει να γίνει ναυτικός. Στα ταξίδια του έγραφε στίχους και μουσική και όλοι τον παρότρυναν να ασχοληθεί επαγγελματικά με το τραγούδι.

Έπειτα από μερικά χρόνια αποφασίζει να ασχοληθεί επαγγελματικά με τη μουσική. Ξεκινάει από την επαρχία και συγκεκριμένα από τη Λιβαδειά και τη Χαλκίδα, γράφει τραγούδια σε μεγάλους ερμηνευτές εκείνης της εποχής, στις αρχές της δεκαετίας του '80 ξεκινάει τις νυχτερινές εμφανίσεις. Τη δεκαετία του '90 κάθε δίσκος του γίνεται χρυσός και πλατινένιος. Μέσα από τη δική του ζωή παίρνει τις εμπνεύσεις να δημιουργεί και έτσι παραμένει στην πρώτη κατηγορία των λαϊκών τραγουδιστών.

Σύμφωνα με στοιχεία τα τραγούδια που έχει ερμηνεύσει ή έχει δημιουργήσει για τον ίδιο ή για άλλους καλλιτέχνες έχουν ξεπεράσει τα 1000. Επίσης έχει κυκλοφορήσει δύο βιβλία "Ο Ιπτάμενος Λαγός" και "Η απόλυτη ευτυχία του να μην υπάρχεις", το πρώτο αναφέρεται στις φιλοσοφικές αναζητήσεις του Σταμάτη Γονίδη σε ένα παραμύθι για μεγάλους και το δεύτερο επιχειρεί μια πολύ δύσκολη προσέγγιση στα ιδιαίτερα ευαίσθητα θέματα ψυχής, πίστης και πνευματικότητας.