Με εξώπλατο μπλουζάκι και στενό τζιν παντελόνι - Επέστρεψε στα γραφεία του Alpha η Σταματίνα Τσιμτσιλή μετά τις διακοπές της

Το μήνυμα που έστειλε στους τηλεθεατές του Happy Day

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
stam_tsimtsili - instagram
stam_tsimtsili - instagram

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή πέρασε ένα γεμάτο καλοκαίρι στην αγαπημένη της Πάρο και σε άλλα όμορφα νησιά της χώρας μαζί με τις κόρες της, το γιο της και φυσικά τον λατρεμένο της σύζυγό, Θέμη Σοφό.

Μέσα από το instagram βλέπαμε, τις πόζες της παρουσιάστριας στις παραλίες του κυκλαδίτικου νησιού αλλά και τις βραδινές εξόδους, που έκανε, συναντώντας αγαπημένους της φίλους και πρόσωπα από την ελληνική τηεόραση.

Δείτε επίσης: Το παρασκήνιο της συνέντευξης του Μητσοτάκη στο Happy Day - Η Σταματίνα Τσιμτσιλή ''έσπασε'' τη σιωπή της

Λίγο πριν το τέλος του Αυγούστου η Σταματίνα επέστρεψε στην Αθήνα, καθώς είναι σε αναβρασμό για τη νέα σεζόν του Happy Day. Με ένα post, που έκανε η ίδια τη Δευτέρα 28/8 από τα γραφεία του alpha μαζί με την ομάδα της έκανε γνωστό, πως αναμένει να βγει ξανά στον αέρα.

Η επιστροφή της Σταματίνας Τσιμτσιλή στα γραφεία του Alpha

«Καλή εβδομάδα αγαπημένοι μου.
Σύντομα επιστρέφουμε στην αγαπημένη μας συνήθεια. Το πρωινό μας καφεδάκι @alphatv ! Πάρτε μία γεύση από το πρώτο meeting της σεζόν!», έγραψε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Τα τελευταία λόγια της Τσιμτσιλή στο μεγάλο φινάλε του Happy Day

«Αλήθεια αντιλαμβανόμαστε ο ένας τον άλλον και τη σχέση που έχουμε με εσάς. Εσείς δημιουργείτε το όμορφο συναίσθημα για να λέμε το "φτιάξτε το καφεδάκι σας να τα πούμε"», είπε αρχικά στο πλατό λίγο πριν το φινάλε.

«Θέλω να ευχαριστήσω τον σταθμό, τον διευθυντή ψυχαγωγικών προγραμμάτων, την Σοφία Νικητάκου με την οποία και λύνουμε τα θέματα μας. Την κυρία του ανθρωπίνου δυναμικού...», ξεκίνησε να ευχαριστεί η Σταματίνα Τσιμτσιλή. Και στη συνέχεια ευχαρίστησε όλους που καθόντουσαν μαζί της στο πλατό.

«Σας ευχαριστούμε για όλα σας αγαπάμε», είπε στο τέλος και ξεκίνησε το πάρτι με τους συνεργάτες της.

Ποιοι συνεχίζουν του χρόνου μαζί με την Σταματίνα Τσιμτσιλή στον ALPHA

«Σε αγαπάμε πολύ και χαιρόμαστε που θα είμαστε παρέα. Μας αρέσει και αυτό που ζούμε με εσάς. Η Τίνα είχε υπογράψει ούτως η άλλως για του χρόνου. Ο Παπανώτας μέχρι το 25 και τώρα και ο Κώστας μέχρι το 25. Ελπίζουμε και η Τίνα του χρόνου», είχε ανακοινώνει πριν λίγες ημέρες μεταξύ άλλων η Σταματίνα Τσιμτσιλή για τους συνεργάτες της..

«Κλείσανε οι εκκρεμότητες να πάμε διακοπές ήρεμοι», συμπλήρωσε στην συνέχεια.