«Βγήκα έξω τσίριζα! Ο συγκεκριμένος είναι γνωστός π@ρν@γερος» - Απίστευτη καταγγελία από την Τραϊάνα Ανανία

Της συνέβη στις διακοπές της

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η Τραϊάνα Ανανία αποτελεί μια καλλιτέχνη, που προτιμάει τις ανοιχτές δηλώσεις και πολύ ειλικρινείς τοποθετήσεις σε ερωτήσεις, που κατά καιρούς δέχεται σε συνεντεύξεις της αλλά και μέσα από τα posts, που η ίδια κάνει στα social media.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί η ανάρτηση, που έκανε στο instagram από το νησί της Ικαρίας, που επισκέφτηκε μαζί με το σύντροφό της. Πιο αναλυτικά, ποζάροντας η ίδια σε ένα τροχόσπιτο, έκανε παράλληλα μια δημόσια καταγγελία - εξομολόγηση.

Δείτε επίσης: «Έχω έναν πολύ ωραίο κ@λο και η τελειότητα πονάει» - Η απάντηση της Τραϊάνας Ανανία στη θύελλα αντιδράσεων για το τσιφτετέλι της

Εν ολίγοις, η Τραϊάνα Ανανία αποκάλυψε πως αντιλήφθηκε να την κοιτάει παράνομα - εκείνη και το σύντροφό της - ο ιδιοκτήτης του δωματίου, που είχαν νοικιάσει στο νησί, με την εξέλιξη μετά από αυτό το γεγονός να είναι πολύ έντονη.

Η δημόσια καταγγελία της Τραϊάνας Ανανίας

«Έτσι για την ιστορία. Είχα κλείσει δωμάτιο για να μείνω στο Γιαλισκάρι (Ικαρία) από τις 9 Αυγούστου για ένα μήνα. Το πρώτο βράδυ ο 89 χρονών ιδιοκτήτης του δωματίου ήρθε και έπαιρνε μάτι από το παράθυρο εμένα και τον φίλο μου που είχαμε ξαπλώσει. Βγήκα έξω τσίριζα και από τη γειτονιά έμαθα ότι ο συγκεκριμένος είναι γνωστός π@ρν@γερος και ότι έχουν πολλούς τέτοιους εδώ στην Ικαρία.

Αναγκάστηκα να ψάχνω Αυγουστιάτικα για άλλο δωμάτιο αλλά τίποτα. Το καράβι για επιστροφή ήταν γεμάτο. Μετά από δυο μέρες βρέθηκε αυτό το κουκλίστικο τροχόσπιτο να με φιλοξενήσει. Εκεί με περίμεναν άπειρες δυσκολίες αλλά και ευτυχισμένες στιγμές που ποτέ δε θα ξεχάσω. Λίγες μέρες αργότερα ήρθε και η ροζ Ρενα μου με τον Θοδωρή και απάλυνε ο πόνος μου.

Ένα πρωί η Ροζ μου, με τράβηξε αυτές τις φανταστικές φωτογραφίες και σήμερα που νιώθω περίεργα για το «καλοκαίρι μου» μοιράζομαι εκείνο το πρωινό μας. Θα μοιραστώ και άλλη μια εικόνα. Την εικόνα που έχω στη μνήμη μου, με τον παππού μου τον Κώστα να διασχίζει το πάρκο με μια τεράστια σακούλα με το δώρο γενεθλίων μου. Ήμουν 6 χρόνων και τον κοιτούσα από το παράθυρο του διαμερίσματος μας στη Χαριλάου να έρχεται. Ήταν το πρώτο τροχοσπιτο της Barbie. Η ζωή μου το τελευταίο μήνα-…χρόνο… μοιάζει με τα βασανιστήρια που έκανα σε όλες μου τις Barbie μαζί …», έγραψε η Τραϊάνα Ανανία.

«Καταράστηκα τον σύντροφό μου όταν τον έπιασα επ' αυτοφώρω με...»

«Τον καταράστηκα εκείνη την στιγμή, αλλά επειδή δεν είμαι κακός άνθρωπος, δεν τις εννοώ παράλληλα και νιώθω πολλές τύψεις όταν το κάνω. Αυτό που αναγνωρίζω σε εμένα είναι ότι έχω εξάρσεις, έχω ξεσπάσματα, έχω κακές συμπεριφορές αλλά αν δεν ζητήσω συγγνώμη, μέσα στο επόμενο λεπτό θα έχω πεθάνει στις τύψεις και θα το έχω επικοινωνήσει. Βγαίνουν κάτι νύχια τα οποία είναι από άλυτα θέματα δικά μου από την παιδική μου ηλικία. Έχω θέματα πολλά γενικά. Τα συζητάω με την ψυχολόγο μου», αποκάλυψε χαρακτηριστικά.