Έφυγε από τη Σκορδά και ''έκλεισε'' με την Ελένη Τσολάκη - Η φωτογραφία της νέας ομάδας της στο Open

Θα συζητηθεί η συγκεκριμένη μεταγραφή

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Instagram
Instagram

Εδώ και πολύ καιρό έχει γίνει γνωστό, πως οι ψυχαγωγικές εκπομπές του Open θα αλλάξουν, καθώς πρόσωπα ολοκλήρωσαν τη συνεργασία τους με το κανάλι και άλλα ανανέωσαν για νέα εκπομπή και αλλαγή ζώνης.

Ο λόγος για την Ελένη Τσολάκη, η οποία αφήνει το Σαββατοκύριακο και μετακομίζει στην καθημερινή, πρωινή ζώνη του σταθμού. Πριν από λίγο καιρό μάλιστα είχαμε κάνει νύξη για την ομάδα, που θα έχει στο πλευρό της.

Η φωτογραφία της Ελένης Τσολάκη με τη νέα της ομάδα

Η επιβεβαίωση ήρθε τη Δευτέρα 28/8 με ένα instagram story της παρουσιάστριας από τα γραφεία του Open, εκεί όπου φωτογραφήθηκε με τη νέα της ομάδα, που θα είναι: Ο Δημήτρης Μηλιόγλου, ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος, η Μαίρη Αυγερινοπούλου, ο Δημήτρης Σαράντος και Νίκος Γεωργιάδης, που αποχώρησε από την εκπομπή της Φαίης Σκορδά και '''έκλεισε'' στη νέα της Τσολάκη.

Τσολάκη ομάδα

Η συνεργάτιδα της Τσολάκη που πηγαίνει στη Σκορδά;

Η κάμερα της εκπομπής του OPEN, Καλοκαίρι Yes, συνάντησε την Παρασκευή 28/7 την Μαρία Φραγκάκη, η οποία βρισκόταν στο πλατό της εκπομπής της Ελένης Τσολάκη, Open Weekend τα τελευταία χρόνια. Η ίδια, λοιπόν, ρωτήθηκε για το επαγγελματικό της μέλλον και τα επόμενα σχέδιά της.

Εδώ και λίγο καιρό κυκλοφορούν φήμες, οι οποίες αναφέρουν πως το όνομά της είναι ένα από αυτά τα οποία επιθυμεί στην παρέα της η Φαίη Σκορδά, ωστόσο η ίδια δεν θέλησε να αποκαλύψει ακόμα πολλά, καθώς όλα βρίσκονται στον αέρα αυτή τη στιγμή (δείτε εδώ τι θα συμβεί με το Πρωινό μας στο ΣΚΑΙ).

«Δεν ξέρω, παιδιά. Θα δούμε. Καλό καλοκαίρι! Να πάμε να ξεκουραστούμε. Αυτό θέλουμε τώρα και νομίζω πως το έχουμε ανάγκη όλοι μας. Γενικά περνάμε δύσκολα με όλα αυτά που συμβαίνουν. Προσωπικά περιμένω πως και πως να βγω σε άδεια, το έχω και εγώ ανάγκη όπως και όλοι μας οπότε… αυτό. Το κύριο μέλημα μου είναι να ξεκουραστώ μαζί με την οικογένεια μου και έχει ο Θεός», είπε χαρακτηριστικά.

Και στην προσπάθεια των δημοσιογράφων να εκμαιεύσουν περισσότερες πληροφορίες, τόνισε: «Θα τα πούμε ξανά. Καλό καλοκαίρι, να περάσετε τέλεια. Σας ευχαριστώ πολύ πολύ».