Έχει πάρει από τη γοητεία του Πέτρου Κωστόπουλου - Ένας κούκλος με κοιλιακούς ο 15χρονος Μάξιμος

Μπαμπάς και γιος ποζάρουν μαζί στην παραλία

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
petroskostopoulos - instagram
petroskostopoulos - instagram

Ο Πέτρος Κωστόπουλος διατηρεί έναν πολύ ενεργό λογαριασμό στα social media και μάλιστα όσοι τον ακολουθούν δε μπορεί να μην έχουν παρατηρήσει το γεγονός, πως το προφίλ, που έχει πολλές φωτογραφίες με εκείνον και τα παιδιά του (δείτε εδώ τι συμβαίνει με την ακίνητη περιουσία του στη Μύκονο).

Η σχέση, που διατηρεί ο Πέτρος Κωστόπουλος με τις δύο κόρες του, αλλά και με τον μικρότερο γιο του είναι πάρα πολύ καλή. Η Αμαλία και η Αλεξάνδρα έχουν ανοίξει τα φτερά τους και πλέον ζουν και εργάζονται στο εξωτερικό.

Όπως είναι φυσικό λοιπόν, ο χρόνος που περνάει ο Κωστόπουλος με τον Μάξιμο είναι περισσότερος. Με μία ανάρτηση, που έκανε μάλιστα ο ίδιος τη Δευτέρα 28/8 στο instagram μαζί με τον 15χρονο από την παραλία, μας θύμισε τι πάει να πει το ''DNA''. Μπαμπάς και γιος, όσο μεγαλώνει ο τελευταίος είναι ίδιοι!

Η κοινή ανάρτηση του Πέτρου Κωστόπουλου με το γιο του

«Μια ακόμα φορά γιε μου», έγραψε ο Πέτρος Κωστόπουλος.

«Τα παιδιά μου αναγκάστηκαν να δουλέψουν με τη μία»

«Δούλευα για τρία χρόνια ως Dj, όχι στην Ίμπιζα ή στην Μύκονο που έλεγαν. Στην Ξάνθη, την Καρδίτσα», ανέφερε χαρακτηριστικά στην αρχή.

Και συνέχισε: «Πέρασα μια καταθλιπτική περίοδο βαριά γιατί μου συνέβησαν όλα μαζί. Λένε οι ψυχολόγοι πώς αν σου κοπούν και οι τρεις πυλώνες της ζωής είσαι για τα “μπάζα”. Τώρα αισθάνομαι καλά γιατί έχω πολύ δουλειά. Κατά διαστήματα πήρα φαρμακευτική αγωγή και όταν αισθανόμουν καλά, τα σταμάταγα. Πήρα τρεις διαφορετικές φορές στα δέκα χρόνια. Έχω κλείσει 11 χρόνια από την καταστροφή. Δεν μπορώ να πω ότι είμαι καλά και έχω τόσες μέρες, αλλά είμαι καλά. Έχω βαρεθεί χιλιάδες πράγματα».

«Ο χωρισμός έφερε 100 άσχημα πράγματα αλλά και η δύο τρία καλά. Και η οικονομική καταστροφή. Το ένα είναι ότι απαλλάχτηκα από μία σειρά από παρέες που δεν ήθελα να έχω που τότε έκανα αναγκαστικά λόγω θέσης και το δεύτερο ήταν ότι τα παιδιά μου αναγκάστηκαν να δουλέψουν με την μία. Όταν είσαι σε μία τέτοια κατάσταση δημοσιότητας, είναι πάρα πολλές χλιδάτες παρέες οι οποίες θέλουν τέτοιους ανθρώπους στην παρέα τους», αποκάλυψε μεταξύ άλλων.

«Όχι, δεν ήρθαν άνθρωποι να μου δώσουν λεφτά. Εξατμιζόλ. Ένας φίλος μου μού καθάρισε τα δικηγορικά μου γιατί δεν είχα» είπε ο Πέτρος Κωστόπουλος και συνέχισε: «Δεν είναι ανάγκη να σου δώσει κάποιος λεφτά αν χρειαστείς. Ήταν ένα τηλέφωνο ότι λυπάμαι για αυτό που έπαθες, αλλά δεν έχω κανένα παράπονο. Ανακουφίστηκα. Ποτέ δεν άφησα τις κανονικές παρέες που είχα από παλιά».

Που δουλεύουν τα παιδιά του

«Η μία σε εταιρεία τεχνητής νοημοσύνης και η άλλη σε μια εφαρμογή της Silicon Valley που έχει σχέση με ξενοδοχεία. Ζουν μόνιμα στην Αμερική με δικά τους λεφτά. Δούλευαν και στις σπουδές τους. Μη έχοντας λεφτά αναγκάστηκαν να δουλεψουν με τη μια. Δεν μπορούσε να σκάσει δεκαχίλιαρο, όπως σε μια εύπορη οικογένεια. 800 ευρώ και καλά είμαστε», αποκάλυψε.

«Εκεί οι δουλειές υπάρχουν, αν είσαι καλός θα πας μπροστά. Πιστεύω ότι τα παιδιά πρέπει να είναι εκεί που μπορούν να αναπτυχθούν και να ανθίσουν επαγγελματικά. Μου λείπουν αλλά ήμουν εγώ που ξεκίνησα με τη μάνα τους να τα διώξουμε, να κόψουμε τον ομφάλιο λώρο», είπε.

«Όπως εγώ έφυγα από το Βόλο 16 χρονών. Είχα ερωτευτεί και έφυγε! Ακολούθησα μια Βολιώτισσα στην Αθήνα, πήγα και είπα στον πατέρα μου, που ήταν ταξιτζής και δεν είχε σάλιο, ότι αν δεν κάνω μαθήματα στην Αθήνα, δε θα περάσω πουθενά. Και δεν πέρασα πουθενά. Στην Αθήνα πήγα όμως. Ήταν το πρώτο μου ξεβλάχεμα αυτό. Πέρασα πολλά ξεβλαχέματα», ολοκλήρωσε.