«Καλά εσύ πότε θα γίνεις μαμά;» - Η αποστομωτική απάντηση της Σταμάτη σε τοξικό σχόλιο που δέχτηκε στο instagram

Τον έβαλε στη θέση του!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
sasastamata - instagram
sasastamata - instagram

Η Σάσα Σταμάτη μπορεί να βρίσκεται στην Αττική, ωστόσο δε χάνει την ευκαιρία από το να κάνει τα μπάνια της πριν καλά καλά φύγει ο Αύγουστος και έτσι πρόσφατα κολύμπησε σε παραλία στην περιοχή της Ψάθας.

Το μεσημέρι της Τρίτης 29/8 η δημοσιογράφος έκανε μια ανάρτηση στο λογαριασμό της στο instagram ποζάροντας χαλαρή και αμέριμνη στην ξαπλώστρα της παραλίας με το άσπρο ολόσωμο μαγιό της.

Τα likes έπεσαν πολύ γρήγορα ''βροχή'', όπως και θετικά σχόλια! Ανάμεσα σε αυτά όμως εντοπίστηκε και ένα άκρως τοξικό, καθώς χρήστης αναφέρθηκε σε ένα πολύ προσωπικό ζήτημα της μητρότητας με την Σταμάτη να απαντάει έτσι ακριβώς όπως έπρεπε, αποστομωτικά! (δείτε την εδώ τη στιγμή που βάφτισε τον ανιψιό της).

Το τοξικό σχόλιο που δέχτηκε η Σάσα Σταμάτη στο Instagram

«Πάντα καλοκαίρι», έγραψε η Σάσα Σταμάτη.

Σάσα Σταμάτη

Η αγωγή που έκανε στο κέντρο αποκατάστασης που φιλοξενούσε τον πατέρα της

Η Σάσα Σταμάτη βρέθηκε στον γάμο του Γιάννη Μελά και της Χριστίνας Κορκίδη και εκεί μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα και την Μαρία Βλάχου. Η γνωστή δημοσιογράφος αποκάλυψε πως είναι ελεύθερη και παραδέχτηκε πως δεν είχε καμία τηλεοπτική πρόταση, και παρότι στην αρχή ένιωσε μια μικρή θλίψη, της πέρασε γρήγορα.

Την ίδια στιγμή, αναφέρθηκε και σε μια περιπέτεια που είχε με την υγεία της που την ανάγκασε να τοποθετήσει holter (δείτε εδώ την ανάρτηση που είχε κάνει).

«Την περασμένη Παρασκευή το πρωί ξύπνησα και είχα μια δυσφορία. Μούδιασαν τα χέρια μου και η γλώσσα μου. Πήγα στο νοσοκομείο, βάλαμε προληπτικά ένα holter την Δευτέρα, το έβγαλα την Τρίτη και δόξα τω Θεό όλα καλά. Αυτό προήλθε από άγχος όπως μου είπε ο γιατρός» είπε αρχικά.

Μάλιστα, μίλησε και για την απώλεια του πατέρα της που της έχει στοιχίσει αρκετά για την οποία μάλιστα έχει κινηθεί νομικά κατά του κέντρου αποκατάστασης ζητώντας 150.000 ευρώ τα οποία αν πάρει θα τα δώσει σε ανθρώπους που το έχουν ανάγκη.

«Ο θάνατος του πατέρα μου είναι κάτι που δεν μπορώ να διαχειριστώ και να μιλήσω τηλεοπτικά γι΄ αυτό. Δε θα ήθελα αυτή τη στιγμή να σχολιάσω αν κινήθηκα νομικά εναντίον του κέντρου αποκατάστασης για να δούμε αν οφείλεται σε ιατρικό λάθος. Αν είναι κάτι θα φανεί. Καμία απώλεια δεν ξεπερνιέται. Τα πάντα θυμάμαι από εκείνον, ήταν ο αρχηγός του σπιτιού».