«Καλό σου ταξίδι» - Τροχαίο ατύχημα για τον Γιώργο Γιαννόπουλο

Η κατάσταση του οχήματος του

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Ο Γιώργος Γιαννόπουλος πριν από λίγους μήνες είχε απασχολήσει την κοινή γνώμη μέσα από δήλωση, που είχε κάνει αναφορικά με το γυναικείο φύλο, που αγαπάει πολύ - ταυτίζοντας το με τα ζώα (δείτε εδώ την τοποθέτησή του).

Γενικότερα, ο ίδιος εκφράζεται ανοιχτά σε ό,τι και αν ερωτηθεί τόσο μέσα από τις συνεντεύξεις, που κατά καιρούς παραχωρεί αλλά και μέσα από τις αναρτήσεις, που κάνει στα social media, που διατηρεί.

Έτσι λοιπόν, την Τρίτη 29/8 ο Γιώργος Γιαννόπουλος έκανε ένα post στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram γνωστοποιώντας, πως είχε τροχαίο ατύχημα με το αυτοκίνητο του, το οποίο υπέστη σοβαρές βλάβες. Σύμφωνα με τα όσα έγραψε ο ηθοποιός αντιλαμβανόμαστε, πως εκείνος δεν φέρει τραύματα από τη σύγκρουση.

Η ανάρτηση του Γιώργου Γιαννόπουλου για το τροχαίο του

«Ανθρώπων έργα. Φορέστε τις ζώνες, στα αυτοκίνητα και τα κράνη στις μηχανές. Αγαπήστε τη ζωή σας. Οι λαμαρίνες φτιάχνονται, τα κορμιά, δεν συγκολλούνται, μόνο αγαπιούνται.
Είναι ένα κοινωνικό μήνυμα του Γιώργου Γιαννόπουλου.

Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος, στο Δήμο Ηλιούπολης, με το πολιτικά, πολυσυλλεκτικό ψηφοδέλτιο, «Ενωμένοι για την Ηλιούπολη», με επικεφαλής τον Δήμαρχο, Γιώργο Χατζηδάκη.
Υ.Γ. Καλό σου ταξίδι, golfάκι μου αγαπημένο.
Θα σε σενιάρω, όπως σου πρέπει», έγραψε ο Γιώργος Γιαννόπουλος.

«Έπαιξα κάτω από δύσκολες συνθήκες όταν έχασα την αδελφή μου»

Ο Γιώργος Γιαννόπουλος είχε παραχωρήσει συνέντευξη στην Νάνσυ Νικαλϊδου για το περιοδικό "Λοιπόν" όπου "άνοιξε" την καρδιά του και μίλησε για την δύσκολη περίοδο που έζησε μετά από τον θάνατο της αγαπημένη του αδερφή την ώρα που έπρεπε να παίξει στο θέατρο.

Έχουμε ακούσει πολλές φορές ηθοποιούς να παίζουν στο θέατρο παρά κάποια απώλεια που βιώνουν. Μήπως αυτός είναι κι ένας λόγος που κάνει την πορεία του θεατρικού ηθοποιού δύσκολη; ότι αντιπαρέρχεται δύσκολες προσωπικές στιγμές για να βρεθεί στο σανίδι; Η μήπως συμβαίνει το αντίθετο; «Μπαίνοντας» σε ένα ρόλο, μειώνεται ο πόνος;

Το θέατρο είναι ένας τρόπος διαφυγής και λύτρωσης. Για δύο ώρες όντως μπορείς να ξεφύγεις από το πρόβλημά σου, από ό,τι σε βασανίζει. Από την άλλη μεριά τι νόημα έχει ό,τι κι αν σου έχει συμβεί να κάτσεις σπίτι σου και να κλαις τη μοίρα σου;

Φυσικά έχω παίξει κι εγώ κάτω από δύσκολες συνθήκες. Όταν έχασα την αδελφή μου που το κορίτσι μου έπασχε από σύνδρομο Down, έπαιζα στο «Μπαμπά μην ξαναπεθάνεις Παρασκευή» κι όμως πήγα κανονικά στην παράσταση.

Αποκλειστική φωτογραφία - Γιαννόπουλου Γιώργου