«Ξέρω ακούγεται κλισέ, αλλά...» - Η εξομολόγηση της Τσιμτσιλή λίγο πριν την πρεμιέρα του Happy Day

Η μακροσκελής ανάρτησή της

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
stam_tsimtsili - instagram
stam_tsimtsili - instagram

Λίγο πριν το τέλος του Αυγούστου η Σταματίνα Τσιμτσιλή επέστρεψε στην Αθήνα, καθώς είναι σε αναβρασμό για τη νέα σεζόν και την πολυπόθητη πρεμιέρα του Happy Day, που έχει προγραμματιστεί για την Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου.

Η παρουσιάστρια έχει ολοκληρώσει την επίσημη φωτογράφηση και το κανάλι της, ο Alpha έχει κυκλοφορήσει το trailer (δείτε το εδώ) για τη νέα σεζόν της εκπομπής, που βγαίνει στον αέρα με μεγάλη επιτυχία από το 2014.

Σε συνέχεια, την Τρίτη 29/8 η Σταματίνα Τσιμτσιλή ένιωσε την ανάγκη να κάνει από μεριάς της ένα post στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram εκφράζοντας τις σκέψεις της λίγο πριν τη μεγάλη πρεμιέρα του Happy Day με ένα μακροσκελές κείμενο.

Η ανάρτηση της Σταματίνας Τσιμτσιλή πριν την πρεμιέρα του Happy Day

«Νιώθω τυχερή και ευγνώμων που κάνω μία δουλειά που αγαπώ.
Ακόμα πιο τυχερή που αν και το Happy Day ήρθε στη ζωή μου τόσο ξαφνικά και απροσδόκητα.. ήρθε για να μείνει.
Νιώθω τυχερή γιατί μετά από τόσα χρόνια με τους συνεργατες μου, μας δένουν δεσμοί αγάπης και σεβασμού και τους αντιλαμβάνομαι ως μία δεύτερη οικογένεια.

Ναι ξέρω ακούγεται κλισέ αλλά η αλήθεια είναι ότι περνάμε καλά στα παρασκήνια και αυτό βγαίνει προς τα έξω…
Φίλοι μου ανυπομονώ για το πρωινό μας καφεδάκι, την ωραία παρέα που έχουμε δημιουργήσει, τις συζητήσεις που κάνουμε και ακούγονται πάντα όλες οι απόψεις, τις εξομολογήσεις που παρουσιάζουμε δείχνοντας ενδιαφέρουσες ανθρώπινες ιστορίες κυρίως όμως ανυπομονώ για τη θετική διάθεση με την οποία θέλουμε να προσεγγίζουμε τα όσα συμβαίνουν γύρω μας.

Σε μία ομολογουμένως μαύρη καθημερινότητα εμείς είμαστε εδώ γιατί θέλουμε να σας φτιάχνουμε την ημέρα και να φέρνουμε το χαμόγελο στο πρόσωπό σας.
Αυτό είναι το happy day και η ωραία παρέα των τελευταίων 10 ετών που επιστρέφει στο καθημερινό της ραντεβου στις 11 Σεπτεμβρίου», έγραψε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Η πρώτη της ανάρτηση στα γραφεία του Alpha

«Καλή εβδομάδα αγαπημένοι μου.
Σύντομα επιστρέφουμε στην αγαπημένη μας συνήθεια. Το πρωινό μας καφεδάκι @alphatv ! Πάρτε μία γεύση από το πρώτο meeting της σεζόν!», έγραψε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.