Με πολύ μακριά μαλλιά και boho στυλ - Σπάνια φωτογραφία με την αδερφή του Αντίνοου Αλμπάνη

Δεν τη βλέπουμε συχνά

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Μέσα από το λογαριασμό, που διατηρεί ο Αντίνοος Αλμπάνης στο Instagram μπορεί να κανείς να πάρει μια πολύ καλή γεύση σχετικά με τις συνήθειες, τα γούστα αλλά και τις μεγάλες αγάπες του ηθοποιού.

Ο ίδιος είναι πολύ ενεργός στα social media και μάλιστα συχνά τοποθετείται για κοινωνικά ζητήματα, καταγγέλλοντας περιστατικά ή παίρνοντας θέση για θέματα, που αφορούν στην τέχνη του και στο χώρο της υποκριτικής (δείτε εδώ τον απίστευτο λόγο που έχει χάσει δουλειά).

Η φωτογραφία με την αδερφή του Αντίνοου Αλμπάνη

Πρόσφατα ο Αντίνοος Αλμπάνης έκανε μια διαφορετική ανάρτηση δημοσιεύοντας μια σπάνια φωτογραφία της αδερφής του. Ο λόγος για τη Γιούλη Αλμπάνη, της οποίας δε μας έδειξε το πρόσωπό της, ωστόσο μπορούμε να πούμε, πως έχουν κοινό στυλ και παρόμοια αισθητική.

Αδερφή Αλμπάνη

Η προσωπική ζωή του

Ο Αντίνοος Αλμπάνης είναι ένας ταλαντούχος ηθοποιός, ο οποίος αυτό το διάστημα πρωταγωνιστεί στην επιτυχημένη σειρά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη, Maestro, και έχει συγκινήσει το κοινό με την ερμηνεία του.

Ο ίδιος έχει περάσει αρκετά δύσκολα όσον αφορά την υγεία του, καθώς έχει περάσει καρκίνο και μιλάει ανοιχτά για το συγκεκριμένο ζήτημα, ωστόσο στην τελευταία συνέντευξη που έδωσε για το κανάλι της Νάνσυ Παραδεισανού στο youtube αναφέρθηκε σε άλλα θέματα ακόμη πιο προσωπικά.

«Όχι, δεν έχω σχέση αλλά θα' θελα πολύ να έχω. Βγήκα από μία σχέση πολύ πρόσφατα. Είμαι συντροφικός άνθρωπος και επενδύω στις σχέσεις αλλά στην παρούσα φάση δεν έχω κάτι».

«Να ‘ναι καλά οι άνθρωποι… μου στέλνουν πάρα πολύ ωραία πράγματα. Έχει δει το μάτι μου πολλή σάρκα» αναφέρει με χιούμορ ο Αντίνοος Αλμπάνης και προσθέτει: «Δεν φλερτάρω στα social, είμαι άλλης γενιάς. Δηλαδή ψηθήκαμε για να μείνουμε με το κινητό στο χέρι;», κατέληξε για την επικοινωνία με το κοινό του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.