Δεν τον βλέπουμε συχνά έτσι - Στη θάλασσα για τσίπουρο ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου

Το μήνυμα που έστειλε στο κοινό του

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Οι συναυλίες και ειδικά οι καλοκαιρινές αποτελούν αγαπημένη συνήθεια για το Βασίλη Παπακωνσταντίνου, που απολαμβάνει να συναντάει κάθε χρόνο το κοινό, που τον στηρίζει όλα αυτά τα χρόνια σε πόλεις και νησιά της Ελλάδας.

Αυτές τις ημέρες ο τραγουδιστής βρίσκεται στο Βόλο και μάλιστα το μεσημέρι της Τρίτης 29/8 το πέρασε σε κάποιο παραθαλάσσιο σημείο πίνοντας το τσίπουρο του απολαμβάνοντας αυτή την τόσο απλή στιγμή (δείτε εδώ σπάνια φωτογραφία με την κόρη του).

Φαίνεται, πως ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου ξέρει να δίνει σημασία στα απλά και μάλιστα ένιωσε την ανάγκη να μοιραστεί τη συγκεκριμένη απόλαυσή του με ένα instagram post, που πήρε πολλά Likes και σχόλια.

Οι χαλαρές στιγμές του Βασίλη Παπακωνσταντίνου στο Βόλο

«Τσιπουράκι με θέα το Βόλο!
Αύριο η συνέχεια απο κοντά!», έγραψε ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου.

Η πρόταση γάμου στην Ελένη Ράντου

Η Ελένη Ράντου το πρωί της Τρίτης βρέθηκε καλεσμένη στο Πάμε Δανάη και μέσα σε όλα αναφέρθηκε στην πρόταση γάμου του Βασίλη Παπακωνσταντίνου.

Η επιτυχημένη ηθοποιός αποκάλυψε στην Δανάη Μπάρκα και τους συνεργάτες της πως δέχτηκε πίεση από την οικογένεια της για να παντρευτεί τον σύζυγο της.

Η Ελένη Ράντου είπε χαρακτηριστικά: «Υπήρχε οικογενειακή πίεση. Ένας λόγος που παντρεύτηκα ήταν που όταν ζούσαμε μαζί με τον Βασίλη, η μαμά μου έπαιρνε κάθε μέρα τηλέφωνο και έλεγε: «Μα, είναι δυνατόν! Δεν ξέρεις πόσο στεναχωριέμαι που ζείτε μαζί! Τι πίκρα παίρνω»!

Αυτό γινόταν κάθε μέρα με κλάμα. Κάποια στιγμή, έχει σηκώσει ο Βασίλης το τηλέφωνο και μου λέει: «Πώς βασανίζεσαι έτσι, μήπως θες να σε παντρευτώ»; Κάπως έτσι έγινε η πρόταση γάμου. Από οίκτο».