Αδημοσίευτες φωτογραφίες από την ημέρα του γάμου της με τον Στέλιο Βλατάκη - Το τρυφερό μήνυμα της Ευγενίας Δημητροπούλου

Η πρώτη ανάρτηση δύο μέρες μετά το μυστήριο

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Instagram / Ευγενία Δημητροπούλου
Instagram / Ευγενία Δημητροπούλου

Την Κυριακή 27/8, η Ευγενία Δημητροπούλου παντρεύτηκε με θρησκευτικό γάμο τον καλό της, Στέλιο Βλατάκη, βαφτίζοντας παράλληλα την κόρη τους, η οποία πήρε το όνομα Ευαγγελία. Ήταν μία μέρα που θα μείνει αξέχαστη για το ζευγάρι, αφού γιόρτασαν τον έρωτά τους μαζί με όλα τα αγαπημένα τους πρόσωπα και το φωτογραφικό υλικό τους είναι πλούσιο (δείτε εδώ βίντεο από τον πρώτο τους χορό).

Η ηθοποιός, δύο μέρες αργότερα, δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, λοιπόν, μερικές φωτογραφίες από το μυστήριο και την συνόδευσε με ένα πολύ όμορφο μήνυμα για το νέο κεφάλαιο στη ζωή της στο πλευρό του άντρα της, αλλά και με ένα δημόσιο ευχαριστώ στον κόσμο που τους σκέφτηκε και τους ευχήθηκε.

Η πρώτη ανάρτηση της Ευγενίας Δημητροπούλου μετά τον γάμο με τον Στέλιο Βλατάκη

«Ας είναι ούριος ο άνεμος και ευλογημένος! Ευχαριστούμε για τις ευχές! Τις κρατάμε πολύτιμο φυλαχτό!», έγραψε χαρακτηριστικά.

Δείτε επίσης: Αυτή είναι η μπομπονιέρα του γάμου τους και της βάφτισης της κόρης τους

Ποια γνωστή ηθοποιός έπιασε την ανθοδέσμη της

Ένα από τα βίντεο που κάνουν τον γύρο του διαδικτύου από εκείνη την ημέρα αφορά στο τι συνέβη κατά τη διάρκεια του εορτασμού στο τραπέζι. Πιο συγκεκριμένα, όταν έφτασε η ώρα να πετάξει η νύφη την ανθοδέσμη, όλες οι ελεύθερες έκατσαν πίσω από την Ευγενία Δημητροπούλου. Τελικά την έπιασε μια ηθοποιός και κολλητή φίλης της.

Ο λόγος για την Δέσποινα Τσούτσα με την είχαν συνεργαστεί στην καθημερινή σειρά του ΑΝΤ1, Ήλιος και από τότε έγινε κολλητές φίλες.

Μάλιστα, στο τέλος του βίντεο ακούγεται ένα "στημένο" χιουμοριστικά πάντα.