Με άλλα μαλλιά και φρύδια - Αγνώριστη σήμερα η Εριέττα που "κυνηγούσε" τον Βασιλάκο στο Bachelor

Καμία σχέση με την τότε κοπέλα

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Με άλλα μαλλιά και φρύδια - Αγνώριστη σήμερα η Εριέττα που

Την Εριέττα Παπαγιώτου την γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή της στο Bachelor όπου μαζί και με άλλες κοπέλες "κυνηγούσαν" να κερδίσουν την αγάπη του Παναγιώτη Βασιλάκου. Μπορεί τότε να κέρδισε η Νικολέτα Τσομπανίδου, ωστόσο όλες οι κοπέλες άφησαν το στίγμα τους.

Ο έντονος χαρακτήρας της έφερε πολλές εντάσεις και τσακωμούς μέσα στο παιχνίδι. Ήταν τις περισσότερες φορές κύρια πρωταγωνίστρια και πολλές φορές είχε γίνει viral στα social media με τις ατάκες της.

Μετά το τέλος του παιχνιδιού και συγκεκριμένα δυο χρόνια, εργάζεται στην Σαντορίνη, όπου παράλληλα κάνει και διακοπές στον ελεύθερο της χρόνο. Ωστόσο, δεν έχει καμία σχέση με την τότε κοπέλα.

Αγνώριστη η Εριέττα του Bachelor

Εμφανισιακά έχει κάνει πολλές αλλαγές! Η πιο μεγάλη είναι σίγουρα τα μαλλιά της, αφού αποχωρίστηκε την πλατίνα, αποφασίζοντας να τα σκουρύνει αλλά να κρατήσει το κοντό μήκος. Επίσης, έχει αλλάξει το σχήμα των φρυδιών της, ακολουθώντας την μόδα και κάνοντας τα πιο χοντρά.

Φανερή είναι η αλλαγή και στο σώμα της! Έχει αδυνατίσει αρκετά και φαίνεται πως κάνει γυμναστική αφού έχει απίστευτες αναλογίες.

Οι δηλώσεις που είχε κάνει για το παιχνίδι

H Εριέττα είχε μιλήσει τότε στο Happy Day και είχε αποκαλύψει μεταξύ άλλων πως όντως κατάφερε να ερωτευτεί τον Παναγιώτη Βασιλάκο, ενώ την ίδια στιγμή είχε εξηγήσει για ποιο λόγο είχε πάρει την απόφαση να μπει στο ριάλιτι.

«Είμαι γεννημένη 9 Οκτωβρίου το 1999, Ζυγάκι. Γενικά η οικογένειά μου είναι δίπλα μου σε ότι απόφαση και να πάρω είτε είναι σοβαρή…Γενικά όπως είπα και πριν θεωρώ ότι έναν άνθρωπο τον κάνει έξυπνο και φαίνεται η ηλικία του πιο πολύ από τις εμπειρίες που έχει περάσει. Η ηλικία είναι ένα νούμερο.

Έχω κάνει σοβαρή σχέση στο παρελθόν. Ήμουν πολύ σοβαρή στη σχέση μου και ήθελα να κάνω ένα νέο ξεκίνημα στη ζωή μου κι αποφάσισα γι’ αυτό το λόγο να μπω στο Bachelor. Όντως κατάφερα να ερωτευτώ», είπε μεταξύ άλλων η Εριέττα.