Τοίχος από τούβλα, μαύρα έπιπλα & πράσινος κήπος - Φωτογραφίες από το σπίτι Ήβης Αδάμου και Μιχάλη Κουϊνέλη στην Αλεξανδρούπολη

Φωτογραφίες από το εσωτερικό του

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Η Ήβη Αδάμου γνώρισε τον Μιχάλη Κουϊνέλη σε ηλικία 16 ετών όταν συμμετείχε στο X-factor όπου εκείνος ήταν κριτής. Η σχέση τους ωστόσο ξεκίνησε όταν η τραγουδίστρια ήταν φοιτήτρια και ενώ συνεργάστηκαν για το τραγούδι "Σαν έρθει η μέρα".

«Βγήκαμε για περιοδεία τότε. Δεν το συζητάμε [σ.σ. για σχέση] γιατί τότε πήγαινε λύκειο, πήγαινε σχολείο. Μετά όταν ήρθε πια να σπουδάσει και ζήτησε τη βοήθεια του φίλου, σαν φίλος πήγα και έδωσα τη βοήθειά μου... γιατί έτσι κάνουν οι φίλοι και μετά εξελίχθηκε και πήγε σε άλλο επίπεδο όλο αυτό», είχε εξομολογηθεί τραγουδιστής.

Και ενώ στην αρχή έκρυβαν τη σχέση τους, σήμερα και να ήθελαν δεν κρύβεται! Έχουν αποκτήσει ένα πανέμορφο παιδάκι και ζουν στιγμές απόλυτης ευτυχίας.

«Πιστεύω ότι, όταν ένα ζευγάρι είναι αγαπημένο, τότε το παιδί έρχεται και απογειώνει μία σχέση. Αν, όμως, υπάρχουν θέματα ανάμεσα στους δύο, ένα παιδί φέρνει άλλα αποτελέσματα. Σε εμάς, δόξα τω θεώ, συμβαίνει το πρώτο» είχε δηλώσει η Ήβη Αδάμου.

Δείτε επίσης: Εικόνες βγαλμένες από παραμύθι - Η κόρη της Ήβης Αδάμου και του Μιχάλη Κουϊνέλη έγινε 5 και της ετοίμασαν party υπερπαραγωγή

Με τη γέννηση της κόρης τους, οι δυο τους αποφάσισαν να μετακομίσουν στην Αλεξανδρούπολη, όπου είχε γεννηθεί ο τραγουδιστής προκειμένου η Ανατολή - Νεφέλη να μεγαλώσει με καλύτερη ποιότητα ζωής. Εκεί μένουν σε έναν υπέροχο σπίτι πολύ στιλάτο και νεανικό.

Φωτογραφίες από το σπίτι που μένουν Ήβη Αδάμου και Μιχάλης Κουϊνέλης

Το σπίτι τους είναι εξαιρετικά μοντέρνο, ψηλοτάβανο και industrial αισθητικής, ταιριάζοντας με τις προσωπικότητές τους. Ο χώρος στο σαλόνι είναι κατά βάση minimal, χωρίς πολλά διακοσμητικά αντικείμενα. Ο τοίχος πίσω από τον καναπέ, είναι χτισμένος με τούβλα, ενώ στο υπόλοιπο μισό του τον κοσμεί ένας μεγάλος ασπρόμαυρος πίνακας.