Βόλτα με το σκάφος μπροστά στο ηλιοβασίλεμα - Τα "πειράγματα" της Σμαράγδας Καρύδη στον Θοδωρή Αθερίδη (Βίντεο)

Δεν έχουν τέλος οι καλοκαιρινές τους διακοπές

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Βόλτα με το σκάφος μπροστά στο ηλιοβασίλεμα - Τα

Η Σμαράγδα Καρύδη και ο Θοδωρής Αθερίδης απολαμβάνουν τις ατελείωτες καλοκαιρινές τους διακοπές κάνοντας βουτιές στη θάλασσα από το πρωί μέχρι το βράδυ και βόλτες με το σκάφος τους, είτε μόνοι τους είτε με καλή παρέα. Επομένως, δεν λείπουν τα διάφορα στιγμιότυπά τους από τα social media.

Την Τρίτη 29/8, μάλιστα, η ηθοποιός δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ένα βίντεο από την εξόρμησή τους με το φουσκωτό τους, με τον καλό της να εκτελεί χρέη καπετάνιου, οδηγώντας μπροστά στο ηλιοβασίλεμα, με εκείνη να τον "πειράζει" και να πετάγεται μπροστά στην κάμερα και να λέει: «Τώρα που στρίβει είναι φανταστικός. Φανταστικός όταν στρίβει. Κοίτα πως μπαίνει στα λιμάνια, κοίτα!».

Δείτε επίσης: Είχε τρία χρόνια σχέση με τον... - Στη δημοσιότητα μυστικά για την ζωή της Σμαράγδας Καρύδη

Το ξεκαρδιστικό βίντεο από την βόλτα της Καρύδη με τον Αθερίδη στο σκάφος

Στη λεζάντα της ανάρτησης έγραψε επίσης: «Κοιτάξτε λίγο πως μπαίνει στα λιμάνια, μη το χάσετε. Ε; Φανταστικός ε;», με τους θαυμαστές τους να ξεκαρδίζονται.

Η έκπληξη γενεθλίων στη βεράντα του εξοχικού της στην Αίγινα

Η Σμαράγδα Καρύδη είναι κορίτσι του καλοκαιριού και συγκεκριμένα του Αυγούστου με τα γενέθλιά της να τη βρίσκουν σε ένα από τα πιο αγαπημένα μέρη για εκείνη στην Ελλάδα, που δεν είναι άλλο από την Αίγινα.

Το βράδυ της Πέμπτης (10/8) η ηθοποιός δέχτηκε μια έκπληξη από πολύ καλούς της φίλους, ηθοποιούς (Γιώργος Καπουτζίδης, Μιχάλης Μαρίνος κ.α) και τον αγαπημένη της, Θοδωρή Αθερίδη στη βεράντα του εξοχικού της στην Αίγινα (δείτε εδώ το υπέροχο σπίτι της στο νησί).

Η ηθοποιός λοιπόν με το μακρύ γαλάζιο φόρεμα της ενθουσιάστηκε με την έκπληξη και την τούρτα, που της έσβησαν για τα γενέθλια της, δημοσιεύοντας μάλιστα ένα βίντεο στο instagram με τις πιο ωραίες στιγμές της βραδιάς.

«Σας ευχαριστώ όλους για τις ευχές σας γιά χθες. Η ζωή είναι ωραία όταν τη μοιράζεσαι μ αυτούς που αγαπάς και τα γενέθλια είναι μια καλή μέρα για να το θυμάσαι», έγραψε η Σμαράγδα Καρύδη.