Στο πλευρό της "νύφης" της η Μαρέβα Μητσοτάκη - Το δημόσιο μήνυμα στήριξης στη Μαρία Σάκκαρη μετά την κατάρρευσή της

Δίπλα της στην πιο δύσκολη στιγμή της αθλήτριας

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η Μαρία Σάκκαρη πριν από λίγες ημέρες αποκλείστηκε πρόωρα από τον πρώτο γύρο του US Open στο τένις, κάτι που την "διέλυσε" ψυχολογικά, γι' αυτό και μόλις στάθηκε μπροστά στις κάμερες, "λύγισε" και ξέσπασε σε κλάματα, λέγοντας μάλιστα πως σκέφτεται να κάνει ένα διάλειμμα από το άθλημα, μετά την απογοήτευσή της από την ήττα που δέχθηκε από την Ισπανίδα Ρεμπέκα Μαρασόβα (δείτε εδώ το βίντεο με το ξέσπασμά της).

Η μητέρα του συντρόφου της, Κωνσταντίνου Μητσοτάκη (δείτε εδώ την τελευταία τους δημόσια έξοδο), και σύζυγος του Πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, Μαρέβα, βλέποντας τη νεαρή σε αυτή την κατάσταση, ένιωσε την ανάγκη να την υπερασπιστεί και να της δείξει την υποστήριξή της μέσα από μία ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Το μήνυμα στήριξης της Μαρέβας Μητσοτάκη στη Μαρία Σάκκαρη μετά την κατάρρευσή της

«Η Μαρία είναι κορυφαία αθλήτρια και οι κορυφαίοι αθλητές έχουν κάθε δικαίωμα να έχουν μια δύσκολη και αρνητική χρονιά. Όμως έχει και μια μεγάλη ψυχή και δυνατή καρδιά και με ακριβώς το ίδιο πάθος για το τένις θα σηκωθεί πιο δυνατή! Είμαστε μαζί σου! #loveyοumaria», έγραψε χαρακτηριστικά.

Μαρέβα Μητσοτάκη για ξέσπασμα Σάκκαρη

Η εξομολόγηση της τενίστριας για τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη

Η Μαρία Σάκκαρη είχε παραχωρήσει μία συνέντευξη στο SDNA και πέραν από την καριέρα της και τους αγώνες της, η ίδια αναφέρθηκε και στον σύντροφό της, Κωνσταντίνο Μητσοτάκη. Οι δυο τους είναι αρκετό καιρό μαζί και είναι αχώριστοι, ωστόσο η σχέση τους έχει συζητηθεί αρκετά έντονα και με αρκετά αρνητικό τρόπο.

Πρόσφατα μπήκε στην ομάδα σας και ο Μίκαελ Τίλστρομ. Τι περιμένεις από εκείνον;

«Ήταν λίγο μαζί μας και στο US Open, αλλά και στην προετοιμασία για δύο εβδομάδες. Είναι πολύ έμπειρος, έχει παίξει σε υψηλό επίπεδο και έχει δουλέψει με εξαιρετικούς παίκτες. Οι Σουηδοί έχουν γενικά πολύ καλή σχολή και το πιο σημαντικό για εμένα είναι ότι συμφωνεί με τον Τομ. Γιατί είναι ένα ρίσκο όταν έρχεται κάποιος να ενισχύσει την ομάδα. Μας έχει βοηθήσει και τους δύο πάρα πολύ.

Θεωρώ ότι είναι σημαντικό το να ακούς μια άλλη φωνή, γιατί με τον Τομ είμαστε πολλά χρόνια μαζί και υπάρχει ο κίνδυνος να φθαρεί η σχέση μας. Αυτή η επαγγελματική σχέση είναι όπως μια προσωπική, τα χρόνια μπορεί να τη φθείρουν. Ειδικά αν είσαι συνέχεια μαζί με τον άλλον. Τον Τομ τον βλέπω πιο πολύ και από ό,τι τον Κωνσταντίνο! Συμφωνήσαμε αμέσως και οι δύο ότι θα μας κάνει καλό».

Μαρία Σάκκαρη Κωνσταντίνος Μητσοτάκης

Ανέφερες προηγουμένως τον Κωνσταντίνο. Τα αρνητικά σχόλια που ακούς για τη σχέση σας σε πειράζουν;

«Όχι, καθόλου. Δεν είναι κάτι που σκέφτηκα ποτέ, δεν είναι κάτι που με ένοιαξε ποτέ. Προτιμώ να χάσω θαυμαστές, παρά να μην έχω τον Κωνσταντίνο στη ζωή μου. Έχει παίξει τόσο σημαντικό ρόλο στην ψυχολογία μου, έχει κάνει τόσο καλό σε εμένα ως άνθρωπο. Δεν θα ήθελα να πάρω πίσω τίποτα από αυτά που έχω χάσει, ας πούμε, και να χάσω τον Κωνσταντίνο».