Δύο μέτρα ουρά το νυφικό με φουσκωτά μανίκια - Εντυπωσιακή η Λένα Μαντά στο γάμο της κόρη της

Έκλεψαν τις εντυπώσεις μαμά και νύφη

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Πριν από λίγες ημέρες η Λένα Μαντά έζησε μια πολύ ιδιαίτερη ημέρα λίγο καιρό μετά τη δοκιμασία, που πέρασε με το σύζυγό της, που νοσηλευόταν σε σοβαρή κατάσταση στο νοσοκομείο (δείτε εδώ τις αναρτήσεις που έκανε η ίδια).

Τα άσχημα όμως ανήκουν στο παρελθόν και έτσι η οικογένεια της Λένας Μαντά πραγματοποίησε ένα ονειρικό γάμο στο Καπανδρίτι εκεί, όπου παντρεύτηκε η κόρη της Μαρία τον εκλεκτό της καρδιάς της Στέλιο.

Με αναρτήσεις, που κάνει στο instagram η Λένα Μαντά περιγράφει τα συναισθήματα της, καθώς η κόρη της ντύθηκε νυφούλα, ενώ παράλληλα βλέπουμε το εντυπωσιακό νυφικό της και την εκλεκτή ενδυμασία της Μαντά για το μυστήριο.

Η ανάρτηση της Λένας Μαντά για το γάμο της κόρης της

«Ήταν μια υπέροχη βραδιά γεμάτη συγκίνηση αλλά και άπειρο κέφι!
Νομίζω ότι την παράσταση έκλεψε ο εγγονός μου που οδήγησε το αυτοκινητάκι του μέχρι την εκκλησία, ενώ από πίσω ακολουθούσε το αυτοκίνητο που οδηγούσε η μαμά του!
Ευχαριστούμε όλους που ήρθαν και διασκέδασαν μαζί μας!
Ευχαριστώ κι εγώ εσάς για τις εκατοντάδες ευχές!
@elenisotirchou η μικρούλα μας ήταν υπέροχο παρανυφάκι!!!!», έγραψε αρχικά η Λένα Μαντά.

«Στον απόηχο της βραδιάς του γάμου… (και ενώ ακόμα προσπαθώ να συνέλθω από την κούραση…)
Και μια τόση δα υπενθύμιση στα ζευγάρια που πρόκειται να παντρευτούν:
Διασκεδάστε τον γάμο σας! Γλεντήστε το! Η νύφη και ο γαμπρός δίνουν τον τόνο της βραδιάς! Αν εσείς περάσετε καλά, το κέφι σας θα είναι μεταδοτικό!

Δεν βοηθάει μόνο το ρύζι για να…ριζώσετε! Θέλει γέλιο ο γάμος για ν’ αντέξει!
Και όπως λέει η Λωξάνδρα της Μαρίας Ιορδανίδου:
«Ο γάμος θέλει φρόνηση, θέλει καπατσοσύνη, θέλει λαγού περπατησιά και αητού γληγοροσύνη»!», έγραψε η Λένα Μαντά.

Η άγνωστη οικονομική καταστροφή της οικογένειάς της

«Ο σύζυγος μου, ο Γιώργος ήταν η αιτία που ότι έγραφα τόσα χρόνια βγήκε προς τα έξω. Δεν είμαι από τους ανθρώπους που θα έπαιρναν τα χειρόγραφα και θα έτρεχαν από εκδότη σε εκδότη. Έγραφα γιατί μου άρεσε να γράφω ή δεν μπορούσα να κάνω αλλιώς μέχρι και σήμερα, αυτό όλο πρέπει να βγει που υπάρχει μέσα μου. Ο Γιώργος ήταν λοιπόν εκείνος ο οποίος έτρεξε σε εκδότες, ο Γιώργος ήταν εκείνος ο οποίος πίστεψε πρώτος σε εμένα άρα δικαίως και το λέει πως ναι, με εκδίδει», είπε αρχικά η Λένα Μαντά.

«Βέβαια, είναι δρόμος διπλής κατεύθυνσης. Κάποτε έσπρωξα θάλασσα εγώ για τα επαγγελματικά του Γιώργου. Όταν αυτά μπήκαν σε ήρεμα νερά, ήρθε η ώρα να σπρώξει εκείνος για μένα. Απλά ο Γιώργος, επειδή με ξέρει πάρα πολύ καλά, είναι πάντοτε μαζί μου ούτως ή άλλως, ακόμα και στις περιοδείες που είναι μια ιδιαίτερα επίπονη υπόθεση που ο κόσμος δεν μπορεί να φανταστεί πόσο δύσκολη είναι.

Έφτανα να κάνω σε 70 μέρες 65 παρουσιάσεις, υπήρχαν και μέρες που έκανα διπλή παρουσίαση το μεσημέρι και το απόγευμα. Αυτό δεν μπορεί να το καταλάβει κανένας πως είναι. Ο Γιώργος ήταν από τους ανθρώπους ο οποίος, όταν άπλωνα το χέρι, ήξερε αν ήθελα νερό ή χαρτομάντηλο να σκουπιστώ. Ήξερε δηλαδή ακριβώς τι ήθελα από την κίνηση και από το βλέμμα», συνέχισε.

«Με τον Γιώργο, μέσα σε όλα όσα περάσαμε, περάσαμε και μία πολύ σοβαρή οικονομική καταστροφή από την οποία κόντεψε να πάει φυλακή. Αυτό όμως έγινε σε μια δεκαετία που κανένας άλλος δεν είχε πρόβλημα. Όταν μπήκε η κρίση όποιον και να ρώταγες πως τα πάει σου έλεγε «πως να πάω, τώρα αυτό και εκείνο και το άλλο», συμπλήρωσε η συγγραφέας.