Πόζαρε χωρίς το πάνω εσώρουχο - Έβαλε ''φωτιές'' η Πηνελόπη Αναστασοπούλου με την topless φωτογραφία της

Κάλυπτε το σώμα της με τα ράστα

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
penelopeanastasopoulou - instagram
penelopeanastasopoulou - instagram

H Πηνελόπη Αναστασοπούλου είναι ένα άκρως εκκεντρικό πρόσωπο, που αγαπάει πολύ τις αλλαγές σε ότι αφορά την εξωτερική της εμφάνιση με τα μαλλιά της να έχουν υποστεί πολλές αλλαγές όλα αυτά τα χρόνια, που τη γνωρίζουμε.

Από το κοντό ξανθό, τελευταία η ηθοποιός αποφάσισε εν όψει του καλοκαιριού να μακρύνει τα μαλλιά της και να υιοθετήσει το απόλυτο καλoκαιρινό looκ, που δεν είναι άλλο από τα ράστα, που τα στηρίζει ομολογουμένως πολύ..

Δείτε επίσης: Όλα τα βλέμματα είχαν "καρφωθεί" πάνω της - Ο χορός της Πηνελόπης Αναστασοπούλου στην Μύκονο με μαύρο ολόσωμο μαγιό

Με ένα νέο post, που έκανε η Πηνελόπη Αναστασοπούλου την Τετάρτη 30/8 στο instagram την είδαμε να ποζάρει στο φακό πιο αποκαλυπτική από ποτέ, έχοντας φορέσει μόνο το κάτω εσώρουχό της.

Η αποκαλυπτική ολόσωμη φωτογραφία της Πηνελόπης Αναστασοπούλου

«The naked truth is always better than the best dressed lie», έγραψε η Πηνελόπη Αναστασοπούλου.

Η απίστευτη αλλαγή στα μαλλιά της

Πρόσφατα απόλαυσε τις καλοκαιρινές της διακοπές στο νησί της Κρήτης. Η ηθοποιός και τραγουδίστρια, είναι ιδιαίτερα ενεργή στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, και έχει μία αρκετά στενή επαφή με τους διαδικτυακούς της φίλους. Έτσι λοιπόν, το πρωί της Τετάρτης, 2/08/23, ανέβασε μία φωτογραφία, η οποία έκανε τα σχόλια να πέφτουν βροχή.

Ανέβασε μία φωτογραφία στην οποία απεικονίζεται εκείνη να κάθεται με το μαγιό της στην ξαπλώστρα. Στην λεζάντα της φωτογραφίας έγραφε το εξής : «Είναι τόσο ήσυχα, Σσσσ, σσσσσ, είναι ακόμα τόσο ήσυχα».

Στην φωτογραφία, η ηθοποιός και τραγουδίστρια, φαίνεται πιο νέα από ποτέ, πράγμα που έκανε τα σχόλια για την ηλικία της κάτω από την φωτογραφία να πέσουν σαν βροχή. Η ίδια στην συγκεκριμένη φωτογραφία δεν φαίνεται να είναι πάνω από 20 χρονών, πράγμα που είπε και η Έλενα Χριστοπούλου.

σχόλια για Πηνελόπη