Βουτιές στη θάλασσα και φαγητό σε ταβερνάκια - Οι διακοπές της Νατάσσας Μποφίλιου με τον σύζυγό της στην Φολέγανδρο

Σπάνιες φωτογραφίες από την προσωπική της ζωή

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Βουτιές στη θάλασσα και φαγητό σε ταβερνάκια - Οι διακοπές της Νατάσσας Μποφίλιου με τον σύζυγό της στην Φολέγανδρο

Η Νατάσσα Μποφίλιου είναι από τις τραγουδίστριες που θέλουν να κρατάνε την προσωπική τους ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας για αυτό και στο προφίλ της στο Instagram συνήθως μοιράζεται φωτογραφίες από τα επαγγελματικά της.

Πριν μερικές ώρες ωστόσο, έκανε μια πολύ προσωπική ανάρτηση. Συγκεκριμένα, δημοσίευσε φωτογραφίες από τις καλοκαιρινές της διακοπές στην Φολέγανδρο μαζί με τον σύζυγό της αλλά και φίλους τους.

Η Νατάσα Μποφίλιου και ο αγαπημένος της, Χρήστος Κορτσέλης παντρεύτηκαν στις 15/9/2018 κάτω από άκρα μυστικότητα και η τελετή έγινε στο Χαϊδάρι, ενώ το γλέντι πραγματοποιήθηκε στο κέντρο της Αθήνας και συγκεκριμένα στην «Ταράτσα του Φοίβου» που ανήκει στον γνωστό τραγουδοποιό και φίλο του ζευγαριού, Φοίβο Δεληβοριά.

Η τραγουδίστρια και το στέλεχος της δισκογραφικής εταιρείας Feelgood ήταν μαζί για πάρα πολλά χρόνια, αλλά απέφευγαν τις δημόσιες εμφανίσεις, μιας και δεν αγαπούν την δημοσιότητα. Άλλωστε από τον γάμο της δεν κυκλοφόρησε σχεδόν καμία φωτογραφία, με εξαίρεση μία και μοναδική με το νυφικό της - δείτε την εδώ.

Οι διακοπές της Μποφίλιου με τον σύζυγός της στην Φολέγανδρο

Όπως θα δεις στις φωτογραφίες από την τελευταία της ανάρτηση, το ζευγάρι απόλαυσε τις βουτιές του την θάλασσα, τις βόλτες, τα φαγητά σε παραδοσιακά ταβερνάκια αλλά και όμορφε στιγμές μακριά από επαγγελματικές υποχρεώσεις.

Οι δυσκολίες λίγες ημέρες πριν

Το βράδυ του Σαββάτου 26/8 η Νατάσα Μποφίλιου βρέθηκε στο Λουτράκι για να πραγματοποιήσει την προγραμματισμένη της συναυλία. Κατά την έναρξη αυτής όμως, η ίδια αποκάλυψε στο κοινό πως είχε πολύ υψηλό πυρετό, αλλά τόνισε πως θα έβαζε τα δυνατά της για να τα καταφέρει και να ολοκληρώσει την εμφάνισή της χωρίς να χάσει το κέφι και την διάθεσή της.

Παρόλα αυτά, λίγη ώρα αργότερα εξήγησε πως δεν μπορούσε να αντέξει άλλο και έτσι απολογήθηκε στους θεατές της για το γεγονός πως έπρεπε να διακόψει την συναυλία της, δίνοντας το βήμα στον συνεργάτη της, Θέμη Καραμουρατίδη, κρατώντας εκείνος αμείωτο το ενδιαφέρον του κόσμου με την μουσική του.

«Αγαπημένοι μου, επειδή σας αγαπάω πολύ και τιμώ πάρα πολύ την εμπιστοσύνη και την ευκαιρία που μας δίνετε να μπαίνουμε στις ζωές σας και τις καρδιές σας, δεν μπορώ να συνεχίσω, γιατί δεν είμαι αυτή που έχετε πληρώσει να δείτε. Έχετε επενδύσει τον χρόνο σας και εγώ θέλω να είμαι αυτή που πρέπει για εσάς. Λυπάμαι πάρα πολύ, δεν μου έχει ξανασυμβεί ποτέ 20 χρόνια που κάνω αυτή τη δουλειά, αλλά δεν μπορώ να ανταπεξέλθω και δεν θέλω να είμαι άτιμη απέναντι σε αυτό που περιμένετε.

Σας ευχαριστούμε πάρα πολύ και θέλουμε να σας πούμε πως με το ίδιο εισιτήριο μέχρι το τέλος της σεζόν θα επαναλάβουμε τη συναυλία. Σας ζητώ χίλια συγγνώμη, αλλά θέλω να είμαι εντάξει απέναντι σας. Θα τα πούμε την επόμενη φορά και θα είναι αυτό που πρέπει να είναι. Σας ευχαριστώ πάρα πάρα πολύ», είπε χαρακτηριστικά η τραγουδίστρια.