Μαριάντα Πιερίδη: Με δάκρυα στα μάτια στην έναρξη του Καλοκαίρι Yes - Έφυγε από το πλατό βουρκωμένη

«Που πας παιδάκι μου γιατί έφυγες; Κλαις;»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Μαριάντα Πιερίδη: Με δάκρυα στα μάτια στην έναρξη του Καλοκαίρι Yes - Έφυγε από το πλατό βουρκωμένη

Με ένα τραγούδι για χωρισμένους έκανε έναρξη η εκπομπή Καλοκαίρι Yes, σήμερα Πέμπτη 31/8. Συγκεκριμένα με το κομμάτι της Νατάσας Θεοδωρίδου, "Δεν ντράπηκες". Λίγα λεπτά ωστόσο αργότερα σημειώθηκε ένα απρόοπτο περιστατικό.

Την ώρα που οι τρεις παρουσιαστές καλημέριζαν το τηλεοπτικό κοινό, η Μαριάντα Πιερίδη έφυγε βουρκωμένη από το πλατό και όταν επέστρεψε είχε δάκρυα στα μάτια.

Τι συνέβη με την Μαριάντα Πιερίδη στο Καλοκαίρι Yes

«Που πας παιδάκι μου γιατί έφυγες; Κλαις;», τη ρώτησε ο Τριαντάφυλλος με την Μαριάντα να επιστρέφει στο πλατό με δάκρυα στα μάτια και να απαντάει «Όλα καλά». Μπορεί χθες 30/8 να είχαν μια άγρια κόντρα στον αέρα του OPEN, ωστόσο, ο ένας νοιάζεται τον άλλον.

«Είναι από το μακιγιάζ, κάτι έχει μπει στο μάτι, παρόλο που έκαναν πολύ καλή δουλειά τα κορίτσια», εξήγησε στο τέλος η τραγουδίστρια.

Η αποκάλυψη για την "επίθεση" που δέχτηκαν

H Μαριάντα Πιερίδη την Δευτέρα 28/8 θέλησε να απαντήσει σε έναν συγκεκριμένο χρήστη του twitter που έκανε πολλά αρνητικά σχόλια για την εκπομπή τους. Αφορμή στάθηκαν κάποιες δηλώσεις της Μπέσσυς Αργυράκη, που έκανε την παρουσιάστρια να πάρει το λόγο και να πετάξει τα "καρφιά" της.

Όπως αποκάλυψε λοιπόν, έμαθε πως πίσω από τον λογαριασμό αυτό που κάνει τα σχόλια, είναι ένα συγκεκριμένο πρόσωπο, ωστόσο δεν θέλησε να κάνει γνωστό το όνομα του.

«Δεν θα πω τι έγραφε η συγκεκριμένη γιατί καταλάβαμε, όχι εγώ αλλά έχουμε και καλούς ανθρώπους μέσα στο αγαπημένο Twitter, που έγραφε κατεβατά για πάρα πολύ κόσμο από εμάς εδώ. Μου έστειλε ένας αγαπημένος φαν μας, τον οποίο δεν γνωρίζω προσωπικά, και μου είπε "Ξέρεις; Αυτό το προφίλ είναι η τάδε. Μου έδειξε ακριβώς γιατί κατάλαβε ποιανής κυρίας είναι το προφίλ"

Απολύθηκε πρόσφατα εμφανώς από ένα συγκεκριμένο όμιλο και η μόνη της δουλειά αυτήν τη στιγμή είναι να ασχολείται μαζί μας. Οπότε του λέω σε ευχαριστώ πάρα πολύ για αυτό κι εγώ δεν μπήκα στη διαδικασία να απαντήσω. Να ναι καλά οι άνθρωποι που απαντούσαν εκείνοι και μας αγαπάνε πάρα πολύ. Έχει ένα όνομα τελείως άσχετο. Η στενοχώρια έκανε τη γυναίκα να ασχολείται στο Twitter όλη ημέρα μαζί μας», σχολίασε η Μαριάντα Πιερίδη.

Δείτε επίσης: «Δεν μπορώ να πιστέψω ότι υπάρχει περίπτωση άνθρωπος να πει κάτι τέτοιο» - Τα έντονα σχόλια της Μαριάντας Πιερίδη για την Δουβαρά