"Άδειασμα" Βούλγαρη σε Κασσελάκη στο πλατό του MEGA - «Με έφτυσε! Αυτό ακριβώς έγινε»

Η αποκάλυψη για το περιστατικό μετά την εκπομπή

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor

Σχεδόν όλες οι ενημερωτικές εκπομπές ασχολούνται με τις εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ ειδικά μετά την υποψηφιότητα του Στέφανου Κασσελάκη για την προεδρία (δείτε πως το ανακοίνωσε) μετά την αποχώρηση του Αλέξη Τσίπρα. Σήμερα Πέμπτη 31/8 λοιπόν, η Ανθή Βούλγαρη έκανε μια αποκάλυψη σχετικά με την επικοινωνία που ήθελε να έχει μαζί του.

Συγκεκριμένα, η δημοσιογράφος - παρουσιάστριας της εκπομπής Κοινωνία ώρα Mega τον "άδειασε" λέγοντας πως ενώ τον κάλεσε στο κινητό του, δεν την πήρε ποτέ πίσω ακόμη και αν του εξήγησε σε μήνυμα ποια είναι.

Η αποκάλυψη της Βούλγαρη για τον Κασσελάκη

«Με έχει στεναχωρήσει ο κ. Κασσελάκης. Είμαι πάρα πολύ στεναχωρημένη. Τον πήρα τηλέφωνο, το κλείνει και μου στέλνει ένα μήνυμα "Can I call you back?" και του γράφω "of course, είμαι η Ανθή Βούλγαρη από το Mega". Περίμενα όλη ημέρα πάνω από το κινητό... τίποτα. Πουθενά ο Κασσελάκης, με έφτυσε. Αυτό ακριβώς έγινε. Πότε θα με πάρει;» αποκάλυψε η Ανθή Βούλγαρη.

Το βιογραφικό του Στέφανου Κασσελάκη

Το βιογραφικό του, που έχει αναρτηθεί στη σελίδα του ΣΥΡΙΖΑ, γράφει:

«Ο Στέφανος Κασσελάκης γεννήθηκεκε το 1988 στο Μαρούσι. Από το 2015 δραστηριοποιείται στον χώρο της Ναυτιλίας.

Έχοντας κερδίσει το ασημένιο μετάλλιο στον διαγωνισμό «Αρχιμήδη» της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας, ο Στέφανος εκπροσώπησε τη χώρα μας στην μαθηματική Βαλκανιάδα νέων και, χάρη στη διάκρισή του, έλαβε πλήρη υποτροφία από το λύκειο Phillips Academy στο Andover της Μασαχουσέτης των ΗΠΑ, όπου και μετανάστευσε από την ηλικία των 14 ετών.

Φοίτησε στο πρόγραμμα Huntsman του University of Pennsylvania με υποτροφία του Ανδρέα Δρακόπουλου και έλαβε δύο πτυχία: B.Sc. στα χρηματοοικονομικά από το Wharton School of Business και Β.Α. στις διεθνείς επιστήμες από το College of Arts & Sciences.

Παράλληλα με τις σπουδές του, ο Στέφανος εργάστηκε εθελοντικά στο επιτελείο του τότε Γερουσιαστή Joe Biden για τις Προεδρικές Εκλογές του 2008. Εργάστηκε επίσης και στο think tank εξωτερικής πολιτικής `Center for Strategic and International Studies` στη Washington, DC.

Επί σειρά ετών αρθρογραφούσε στον «Εθνικό Κήρυκα» της Νέας Υόρκης, αρχικά με τη ‘Στήλη του Φοιτητή’ και αργότερα με το ‘Χρώμα της Αγοράς’.

Κατά τη διάρκεια της οικονομικής κρίσης στην Ελλάδα, ίδρυσε τη μη κερδοσκοπική διαδικτυακή πλατφόρμα ‘CVfromGreece’, μέσω της οποίας βοήθησε νέους να βελτιώσουν τα βιογραφικά τους για αιτήσεις εργασίας ή σπουδών στο εξωτερικό.

Ο Στέφανος ζει στο Miami των ΗΠΑ. Μιλά άπταιστα Αγγλικά, Γερμανικά, Γαλλικά και Ισπανικά. Είναι ιδιαίτερα φιλόζωος και ευαισθητοποιημένος σε θέματα ισότητας και κοινωνικών δικαιωμάτων.

Ο Στέφανος Κασσελάκης είχε γίνει ευρύτερα γνωστός όταν πρόσφατα σε εκπομπή του OPEΝ είχε κάνει coming out!

Όπως είχε εξομολογηθεί σε παλαιότερη συνέντευξη του, κατάλαβε πως είναι ομοφυλόφιλος περίπου στην ηλικία των 16 ετών. Το πρώτο coming out ωστόσο το έκανε στην ηλικία των 31, όταν το είχε εξομολογηθεί στον πλέον σύντροφο του, Tyler.

Με τον σύντροφό του μάλιστα, έχουν υπογράψει σύμφωνο συμβίωσης στην Αμερική, ενώ σκέφτονται να αποκτήσουν και παιδιά μέσω παρένθετης μητέρας.

Οι γονείς του από την άλλη, τον στηρίζουν σε κάθε του βήμα.